Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Træningsfaciliteter

 

 Rold Skov Golfklub har gode træningsfaciliteter, som klubben løbende arbejder på at gøre endnu bedre.

 

Driving range

Rold Skov Golfklub tilbyder alle greenfeegæster frie træningsbolde. Disse ligger frit tilgængelige i den overdækkede del af Driving Rangen.

 

Driving Rangen er lokaliseret umiddelbart ved klubhuset og er nem tilgængelig fra parkeringspladsen.

Der slås normalt fra træningsmåtter, men der findes også mulighed for at slå fra græs.

På selve landingsområdet er der opbygget targets, så man samtidig med at opbygge og vedligeholde sit sving også kan øve præcisionsspillet med sine jern og køller.


Medlemmer af Rold Skov Golfklub betaler et årligt gebyr for de frie bolde, der opkræves sammen med den 1. halvårlige kontingent.

 

Driving Range er lukket hver onsdag fra kl. 18.00 til torsdag kl. 09.00. I dette tidsrum bliver driving range ryddet for bolde og tidligt torsdag morgen klipper greenkeeperne græsset.  

 

Grundet de bløde forhold på træningsbanen er det desværre ikke muligt at samle træningsbolde i vintersæsonen. Derfor opfordres spilleren selv til at opsamle de bolde, som hun/han ønsker at slå ud. Der står spande til samme formål ved måtterne.

 

 

Indspilsgreen 
 

Rold Skov Golfklub råder over en indspilsgreen, hvor du fra flere vinkler og afstande kan øve dit korte indspil - og præcisionsspil.
Træningsområdet indeholder også en stor - og dyb - øvebunker, hvor du virkelig kan få trænet diverse former for bunkerslag.

 

 

Puttinggreen

Umiddelbart udenfor klubhuset og terrassen finder du en 18 hullers putting green, der er opbygget på et skrånende areal, som giver dig et godt billede af banens mange ondulerede greens - også her er der gode muligheder for at øve dit golfspil.

Greenkeeperne sætter en stor ære i, at hastigheden og beskaffenheden på putting green er identisk med banens greens.