Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Elitegolf 2018

Rold Skov Golfklub har i 2018, 2 elitehold med i Danmarksturneringen. 

 

Vi har mange dygtige spillere at råde over, og det er vigtigt, at vi stiller det bedste hold hver gang for at opnå de sportslige ambitioner.

Elitematcher afvikles i på aftalte datoer og scorekort afleveres uanset resultatet til træneren. Runder er tællende ved min 2 elitespillere der gennemfører runden fra hvid tee.

 

Sponsorer for junior- og eliteafdelingen

 

 

 

 
Herreelitetruppen er dynamisk og engageret og med en god blanding af unge talenter og nogle meget erfarne spillere. 

 

I 2018 er holdkaptajn for 4. divisionsholdet Caspar Jacobsen, og holdkaptajn for Kvalifikationsherrer Lars Schack Jensen.

Brutto truppen for de 2 herrehold består i dag af ca. 17 spillere og der er flere på vej. Førsteholdet spiller i 4. division, 2.holdet spiller i kvalifikationsrækken.

 

Handicapmæssigt ligger spillerne fra 0 - 10, men også juniorspillere eller ungseniorer med højere handicap og talent for spillet bliver gerne inviteret indenfor i truppen for, at prøve kræfter med og lade sig inspirere af de bedste spillere.

 

Der er klare sportslige målsætninger for 2018 sæsonen og ønsker man at prøve kræfter med de etablerede spillere, der allerede er udtaget i brutto truppen, er man altid velkommen til at tage en snak med Casper Jacobsen eller Kjell Kongsvang.

 

Træningstidspunkt for herrerne er tirsdage kl. 18.00 - 20.00.

 

Vi ser selvfølgelig gerne, at mange af klubbens medlemmer kommer og støtter os på hjemmebane - på forhånd tak. 

 

Link til Rold Skov Golfklubs elitepolitik