Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    
Nyheder
 

Bøfsandwich med sovs.....i Hul 19

 

Nyhed i Hul 19 - Bøfsandwich med pommes frites og sovs

 

Torsdag ser ud til at være den sidste dag med sommerlige temperaturer i denne omgang, så skynd dig ind på golfbox og book dig en tid til en runde golf.

 

Vi holder køkkenet i Hul 19 åbent til kl. 18.00 denne Kr. Himmelfartsdag og samme dag introducerer vi den længe efterspurgte bøfsandwich med pommes frites. Den serveres til en intropris af kr. 85,00 – så besøg gerne Hul 19 efter din runde golf og nyd denne ret eller noget andet fra vores menukort - enten i Hul 19 eller til at tage med hjem. Bestillinger forud modtages gerne.

 

Men vi mangler et billede. Og der kan du hjælpe os.

 

Vi laver en konkurrence på Facebook. Upload dit billede under kommentarer i opslaget på Facebook. Billedet skal naturligvis være af Hul 19's bøfsandwich.  Du giver dig selv chancen for at vinde din næste bøfsandwich.  Vinderen udtrækkes den 16. maj 2018.

 

På gensyn i Hul 19

 

Cathrine & Yvonne

 

Ps konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af, eller forbundet med Facebook. Vinderen vil blive udtrukket efter et fuldstændig tilfældig lodtræning mellem uploadede billeder af Hul 19´s bøfsandwich.