Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    
Nyhedsarkiv
 

Formanden har ordet

 

 

 

 

  

Rold Skov Golfklub 7. januar 2018

Nyhedsbrev NO 1/2018

  

 

 

Året var kun et døgn gammelt da frivillige var i gang med arbejdet i vores golfklub, den 2. januar 2018, blev der renset vandløb og muldvarpejægeren var mødt ind for at starte fangsten i 2018. Vandløb og søer var vokset til i løbet af 2017, men allerede nu er der gjort klar til den kommende sæson. Muldvarpejagten skal se om der kan sættes rekord i 2018, fangsten i 2017 blev på i alt 126 muldvarper.

 

Ulrik Leth på 1. tee

I slutningen af 2017 fandt vi også efter gennemførelse af 2 samtalerunder frem til vores nye greenkeeper. Bestyrelsen har derfor indgået aftale med Ulrik Leth, Ulrik kommer fra Hobro Golfklub, hvor han blandt andet har haft ansvaret for maskinparken. Ulrik vil blive præsenteret på medlemsmødet den 23. januar 2018. Invitation til medlemsmødet udsendes via mail til alle medlemmer den 7. januar 2018.  Se invitation og dagsorden til medlemsmødet [her]

  

Baneudvalg og Bestyrelsen har besluttet, at der i denne vinter skal ske oprydning i beplantningen flere steder på banen. Arbejdet er påbegyndt med udtynding af træer mellem 1. tee og hul 6. Der mangler dog meget endnu. 
 

Vi inviterer derfor frivillige der vil hjælpe med til dette arbejde - LØRDAG DEN 13. JANUAR KL. 10.00

 

Stig Bonfils er hyret af Bestyrelsen til at være koordinator på denne opgave. Stig vil på dagen være den der fordeler opgaverne. Der er brug for mange hænder til opgaven som består i at slæbe/trække det ud der bliver skåret ned. Vi kunne håbe på, at 10-20 golfere vil kunne deltage denne dag – på den måde vil vi kunne nå rigtigt langt. Der er både brug for stærke kvinder og stærke mænd. Både nye og gamle frivillige er velkomne. 2 er pt udstyret med motorsave men der kan sagtens bruges 2-3 yderligere. Se eventuelt mere på hjemmesiden www.roldskovgolf.dk

 

Den 6. januar 2018 blev årets første match, den traditionsrige 3 køllematch afviklet. 36 spillere havde tilmeldt sig og i dejligt solskin og stille vejr blev der spillet 9 huller til vintergreens. Kong vinter havde ikke sluppet taget i greens da matchen blev skudt i gang kl. 11.00, hvorfor der blev spillet til vintergreens. Matchen blev vundet af Orla Johansen, men som der er tradition for, var der præmier til alle deltagere. Det var skønt at se både nye medlemmer og 2017 kaniner i deltagerfeltet, det blev en hyggelig dag i det gode vejr. Efter matchen nød alle deltagere suppen der var frembragt med stor omhyggelighed.

 

     

 

Efter samråd med vores administration er kontoret åbningstid frem til 1. april 2018 ændret, således at der er åbent tirsdag mellem 10.00 og 14.00 for personlige henvendelser, onsdag og torsdag er der tillige åbent for telefoniske henvendelser. Ligesom kontoret åbnes efter aftale.

 

I januar er der medlemsmøde den 23. på Rebildhus, der er møder med klubber i klubben og en række af klubbens mange udvalg holder møder. Allerede her fra starten af årets skal der lyde en stor tak til alle de frivillige der med deres store indsats er med til at gøre vores klub til et helt særligt sted at være.

 

På bestyrelsens vegne

Henrik Brandt
Bestyrelsesformand