Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    
Nyhedsarkiv
 

Kyllingehuset - nu også med lynsikring

 

 

 

Mange af os har uden tvivl prøvet at stå 8-10 golfere på toilettet ved hul 12 i tordenvejr.

Det er ikke længere nødvendigt. Vi har nu fået vores egen lynsikrede hytte. Hytten kan nås fra hullerne 12, 13, 14, 15 og 16. 

 

Det er Lørdagskyllingerne der har sponseret den lynsikrede hytte og den er navngivet Kyllingehytten. 

 

Et større hold af hjælpere har stået bag. Det er altid farligt at nævne navne - ingen nævnt ingen glemt. MEN vi tager chancen.

 

TAK til Verner Høgh, Eigil Bach, Erik Thomsen, William Bluhme, Jørgen Bendsen, Niels Jacobsen og Johs Nilsson som har arbejdet med opstilling og maling af hytten. Brian Noll og Peter Andersen har har lynsikret hytten. Sponsor af lynsikring er Mariendal som naturligvis også skal have en stor tak.

 

Hytten er købt hos Jens Svendsen, Kongerslev Trælasthandel til en særdeles favorabel pris. Stor tak Jens - du er altid velkommen i læ for regn og vind.

 

 

Det forlyder at taget er "sået til" - så med lidt sol og varme vil taget i løbet af kort tid blomstre. Vi vil til den tid opdatere med nye fotos.

 

Sidst men absolut ikke mindst. Redaktionen har tænkt lidt for egen regning. Hvad sker der egentlig hvis en flok Lørdagskyllinger bliver forsamlet i Kyllingehuset? bliver det så til et hønsehus???