Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    
Nyhedsarkiv
 

Ta en ven med ud og spille golf...

 

 

                     

Kære medlem

En golfklub af vores størrelse har hvert år en naturlig afgang på omkring 100 medlemmer. Afgangen kan have flere årsager, de fleste er pga. alder, sygdom/helbred, flytning til andet sted i landet, manglende tid eller begynderes manglende integration i klubben.

Det betyder også, at vi hvert år skal finde 100 nye medlemmer for at holde vort medlemstal.

Derfor behøver vi din hjælp til at få nye medlemmer.
Du kan hjælpe os ved at invitere en gæst med ud at spille - og samtidig selv få en hyggelig dag

Lørdag den 5. august 2017, kl. 12.00 - (ca.) 16.00

afvikler vi arrangementet ”Ta’ en ven, en nabo, en kollega eller et familiemedlem med ud og spille golf”.

Inviter hende eller ham til en gratis prøvedag, hvor gæsterne starter med at få instruktion og bagefter spiller 6 huller golf sammen med dig på 18-hullers banen - spilleformen er Greensome, hvor du og din makker skiftes til at spille bolden. Det er ligegyldigt, hvilket handicap du spiller i. Spilleformen gennemgås inden spil.

Dagen afsluttes med en forfriskning/sandwich og præmieoverrækkelse, hvor der samtidig vil blive orienteret om forskellige medlemskaber og trukket lod om et prøvemedlemsskab.

Din indsats består i at afsætte tid til at deltage og lægge udstyr til.
Hvis din makker efterfølgende melder sig ind i klubben, vil du få et øl/vin/sodavandskort eller en 18-hulllers runde i golfbil som tak for din hjælp.
 
Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte klubbens kontor på telefon 9682 8300 eller e-mail info@roldskovgolf.dk.

Invitér allerede nu en gæst og tilmeld dig og din makker på info@roldskovgolf.dk, på tlf. 96 82 83 00, på skemaet på klubtavlen eller kom ind på klubbens kontor. Husk medlemsnummer og handicap ved tilmelding.

Seneste tilmelding er tirsdag den 1. august 2017, kl. 10.00

 

Med venlig hilsen – og ha’ en god sommer              

 

Rold Skov Golfklub

Begynderudvalget