Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    
Nyhedsarkiv
 

Tag på golfrejse med Casper i efteråret

 

Tag på golfrejse med Casper: TRYK HER FOR LINK til yderligere information

Turen går igen i år til det fantastiske golfparadis Belek i Tyrkiet. Dato: fra 7/10 - 14/10 (Søndag-Søndag) med direkte fly fra BILLUND 😊

 

Der spilles 5 runder golf på 2 super fede baner, træning inden runderne i alle spillets facetter, daglige matcher og en gennemgående turnering om lækre præmier! 

 

Vi skal bo på det luksuriøse Sentido Seynep hotel, hvor der naturligvis er ALL INCLUSIVE, hvilket betyder fri mad og drikke hele ugen. Vi skal spille banerne Carya og National, som begge er både smukke og udfordrerne.

 

Carya er den bane, som ligger græs til Europatour turneringen Turkish Airlines Open. Vi skal spille banen hele 3 gange i løbet af ugen, og når vi kommer hjem kan vi sætte os foran fjernsynet og se alle stjernerne på Europatouren spille selvsamme bane blot 3 uger efter os. 

 

Den anden bane "National", som vi skal spille 2 gange har gennem årene lagt græs til både Seniortour og Ladies Europatour turneringer, så det er et par baner på højeste niveau i får lov til at spille.

 

Prisen for hele turen inkl. fly, transport, træning, golf, hotel, ALL INCLUSIVE  er: 11.500kr pr. person + evt enkeltværelses tillæg.