Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    
Nyhedsarkiv
 

Velkommen til Ulrik i Rold Skov Golfklub.

 

Ulrik Leth er ny fuldtidsansat greenkeeper i vores greenkeeperteam. Ulrik er startet den 1. februar 2018. Så måske er nogle af jer vintergolfere allerede stødt på Ulrik i klubben.

 

Ulrik er 46 år, uddannet greenkeeper og har været ansat som greenkeeper i Hobro Golfklub de sidste 5 år. Ulrik tidligere været ansat som maskinfører hos Møldrup Kartoffel Export. Sidst men ikke mindst har han været befalingsmand i Hæren i 12 år. Blandt andet udsendt 5 gange på forskellige missioner i udlandet.

 

Ulrik bor i Valsgård sammen med sin kone Kirsten, som er personalekonsulent i Mariagerfjord Kommune. Derudover tæller husstanden 3 børn. 2 piger en på 13 og 11 år og en dreng på 8 år. Fritiden går med golf, hus og have samt de 3 børns fritidsaktiviteter.

 

Ulrik kommer med god energi og er klar til samarbejdet i vores greenkeeper team, med frivillige, med baneudvalg og golfmanager.

 

Ulrik er meget motiveret og passioneret for sit fag. Arbejder målrettet for at vores anlæg fremstår skarpt og klart så klubbens medlemmer og gæster får en unik oplevelse. Ulrik udtaler: Jeg ser Rold Skov Golfklub som en bane med et fantastisk layout og som har potentiale til, at blive en af de bedste og mest attraktive baner i Nordjylland når vi får styr på de udfordringer der er med utilsigtet vand på banen. Dette skal vi gerne opnå gennem luftning, topdressning og dræning. Vi har også nogle udfordringer med vores bunkers, som vi går i gang med straks vejret tillader det. Her har hul 3 og 5 førsteprioritet.

 

Det er vores mål at øge information til medlemmer og gæster om banens ve og vel. Ulrik vil være vores udsendte medarbejder på denne post. Aktuel status på anlægget vil derfor fremadrettet blive mere intensiveret på hjemmeside og Facebookside. 

 

Vi glæder os over sammensætningen i vores nye greenkeeperteam. Nu kan foråret bare komme an. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang.

 

Tag godt imod Ulrik.

 

Henrik Brandt, formand
Rold Skov Golfklub