Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Elitegolf 2019

Rold Skov Golfklub har i 2019, 2 elitehold med i Danmarksturneringen.

 

Vi har mange dygtige spillere at råde over, og det er vigtigt, at vi stiller det bedste hold hver gang for at opnå de sportslige ambitioner.

 

Elitematcher afvikles i på aftalte datoer og scorekort afleveres uanset resultatet til træneren. Runder er tællende ved min 2 elitespillere der gennemfører runden fra hvid tee.

 

Sponsorer for junior- og eliteafdelingen

 

 

 

 
Herre elite truppen er dynamisk og engageret og med en god blanding af unge talenter og nogle meget erfarne spillere. 

 

Brutto truppen for de 2 herrehold består i dag af ca. 17 spillere og der er flere på vej. Førsteholdet spiller i 4. division, 2.holdet spiller i kvalifikationsrækken.

 

Handicapmæssigt ligger spillerne fra 0 - 10, men også juniorspillere eller ungseniorer med højere handicap og talent for spillet bliver gerne inviteret indenfor i truppen for, at prøve kræfter med og lade sig inspirere af de bedste spillere.

 

Der er klare sportslige målsætninger for 2019 sæsonen og ønsker man at prøve kræfter med de etablerede spillere, der allerede er udtaget i brutto truppen, er man altid velkommen til at tage en snak med Casper Jacobsen eller Kjell Kongsvang.

 

Træningstidspunkt for herrerne er tirsdage kl. 18.00 - 20.00.

 

Udover de 2 elitehold er der for første gang tilmeldt et hold i kvalifikationsrækken, primært bestående af tidligere elitespillere, der stadig ønsker konkurrencemomentet. Dette hold er ikke en del af RSG elite budget, men regler for elitepolitik 2019 gælder også for RSG II (All Stars) dog kan disse ikke søge økonomisk tilskud.

 

Vi ser selvfølgelig gerne, at mange af klubbens medlemmer kommer og støtter os på hjemmebane - på forhånd tak.

 

Rold Skov Golfklub elitepolitik 2019