Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Praktiske oplysninger på banen

 

Lokalregler:    Rold Skov Golfklubs bane   

 

 

Følgende markeringer anvendes på banen:

 

Hvide pæle :                                  Out of bounds

Hegnet i højre side hul 13:         Out of bounds

Røde pæle:                                 Straf område

Blå pæle:                                     Areal under reparation

Blå pæle med grøn top:              Areal under reparation med spilleforbud

 

 

  1. Drop bold på fairway ved bold Out of Bounds eller mistet. 
  2. Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.) Lokalreglen gælder ikke når bolden er i et strafområde, eller for den oprindelige bold hvis spilleren har spillet en provisorisk bold fra forrige sted.
  3. Alle røde og blå pæle samt afstandsmakeringer er ikke flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1. Lempelse må ikke tages efter Regel 16. 1b.

 

 

Straf for overtrædelse af lokalregel: Den generel straf.

 

 

Ordensregel:

Ved spil af hul 7 og 13, henstiller vi til at tage flaget op ved spil på green. Dette henstiller vi til af sikkerhedsårsager, da hele greenen ikke er synlig ved indspil.

 

 

Flagplacering

Du kan hver dag se den aktuelle flagplacering på skiltet på starterhuset. Flagplaceringsark finder du ved greenfeeskranken i klubhuset.

 

 

Drikkevand på banen 

Der er tænkt i detaljer, når det gælder frisk drikkevand på Rold Skov Golfklubs dejlige naturbane. Du kan nemlig få tanket din vandflaske op på følgende huller:

 

*  Mellem hul 6 og 7

*  Mellem hul 9 og 10

*  Ved 13. teested

*  Mellem hul 15 og 16

*  Efter 18. green

 

Toiletforhold på banen

I Rold Skov Golfklub er vi så priviliegeret - her er specielt tænkt på damerne - at vi har toiletter efter hul 6, hul 9, hul 12, hul 15 og selvfølgelig efter hul 18.