Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Fyraftensklubben - den åbne klub for alle !                                                                     

 

Onsdag, kl. 16.30 – 17.30 

 

 Sæsonstart onsdag den 31. marts 2021, kl. 16:30 

 

Fyraftensklubben er i ordets bogstaveligt forstand en klub i klubben for både herrer og damer, og hvor det sociale samvær er i højsædet efter “fyraften” selvom klubben selvfølgelig også er for ikke-arbejdsramte golfere J

Spilletiderne er bevidst udbudt sen-eftermiddage, og i år har vi en hel time om onsdagen, med mulighed for udvidelse, hvis vi skulle blive glædeligt overrasket over antal medlemmer af klubben.

 

Klubben er en åben uformel klub uden handicapbegrænsning hvor både rutinerede og begyndere er velkomne. Der lægges især stor vægt på at tage godt imod nye medlemmer, så disse altid føler sig velkomne i Rold Skov Golfklub.

 

Vi spiller gerne hyggerunder på 9 huller. Og hvis vejr og vind tillader det og der er stemning for det, går vi naturligvis 18 huller. Man møder blot op i god tid på første tee, og herefter deles vi op i hold hvor der tilstræbes at man går med forskellige fra gang til gang.

 

Der er også mulighed for at følge ”Fyraftensklubben” på Facebook og har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakt en af bestyrelsens medlemmer.

 

Medlemskab og kontingent:

For at være medlem af Fyraftensklubben, skal du være fyldt 18 år og være medlem af Rold Skov Golfklub.

Kontingent for hele sæsonen er 200,- kr. som dækker bl.a. præmier ved forskellige matcher samt konkurrencer henover hele sæsonen. Yderligere info om indbetaling af kontingent kan findes på golfklubbens hjemmeside under Fyraftensklubben.

 

Desuden vil vi gerne have en mail fra dig sendt til fyraftensklubben.rsg@gmail.com med navn DGU nr., handicap på indmeldingstidspunktet samt mailadresse så vi har mulighed for at give dig diverse information om matcher osv.

 

Bestyrelsen

 

 

Formand

 

Hans Teilberg Jensen

Tlf.: 2249 2500

Mail:  hans.teilberg@gmail.com

 

 

Sekretær

 

Conni Stensgaard

Tlf: 22496700

Mail: conni.stensgaard@randers.dk 

 

 

Ole Hingelberg

Tlf. 2516 1487

Mailhingelberg@waoomail.dk