Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Golf-fitness - Støvring Fysiocenter

  

Fysiogolfhold

 

-For dig, der gerne vil blive stærkere og bedre til dit golfspil og samtidig bibeholde det sociale aspekt over vinteren.

Selvom de fleste har sendt golfudstyret på ferie over vinteren, er der heldigvis noget andet, man kan foretages sig, mens man venter på, at golfsæsonen vender tilbage.

 

Hvad går det ud på?:
Golffitness er fysisk holdtræning direkte målrette mod golfspillere. Øvelserne er lavet, så de forbedrer dit golfspil, minimerer risiko for skader og du kommer i bedre form; Alt sammen for at gøre dig klar til den nye sæson… og så i godt selskab med dem du kender.

 

Vi træner styrke, mobilitet, rotationer og balance. Øvelserne er lavet så alle golfspillere på alle niveauer kan deltage. Fysioterapeut Camilla Haugstrup er instruktør på holdet

 


 

 

Lukkede hold” for Rold Skov Golfklub

 

Hvor?: Støvring FysioCenter, Hobrovej 13B, 9530 Støvring.

Opstart: Uge 5 - Forløbet strækker sig over 8 fortløbende gange (med undtagelse af uge 8).

Hold: Torsdage kl. 16.00-17.00 m. opstart 30.01.2019

 

Ønsker DIN klub i klubben et lukket hold kontakt da Camilla, og vi vil finde den tid der passer jer bedst. (Lukket hold:  min. 8 deltagere, dog max. 12 deltagere.)

 

Pris: DIN pris 800kr for 8 gange træning. – Normalpris 960kr.

 

Tilmelding og kontakt: Ønsker du at tilmelde dig eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Camilla Haugstrup på

 

ceh@stfysiocenter.dk.

 


  

Støt din klub!

 

Fysioterapi u. henvisning, hvor 10 % af behandlingen går til klubben.

- 10% på massage