Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Greenfee

OBS vi spiller pt til sommergreens. Kommer der frost/rimfrost spilles der altid til vinterflag.

 

Da der er meget vådt på hullerne 13-14-15 er disse lukket for vinteren, men man er meget velkommen til at spille 3-6 eller 9 huller ekstra i forlængelse af den runde man spiller hvis man ønsker det. 

 

Frem til 1/4 kører vi med en speciel VINTER GREENFEE på kun 150kr.

 

  Hverdage: Week-ends og Helligdage: Par 3 bane alle dage:
Seniorer 350 kr. 400 kr. 75 kr.
Juniorer 175 kr. 200 kr. 75 kr.

 

Kontakt kontoret på info@roldskovgolf.dk eller telefon +45 9682 8300 for tidsbestilling - eller gå ind på www.golfbox.dk og book din starttid på Rold Skov Golfklub. Der kan reserveres 13 dage før spilledag.

Flexmedlemmer betaler ALTID fuld greenfee - også i selskab med klubbens egne medlemmer.

Klubbens egne flexmedlemmer betaler også ALTID fuld greenfee.

 

 

 

Greenfee aftaler:

 

Vi har gennem SGN - Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland - samarbejde med følgende klubber om betaling af max 250kr for en greenfee:

Blokhus Klit, Brønderslev, Dronninglund, Frederikshavn, Himmerland, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Hvalpsund, Hvide Klit, Jammerbugten, Læsø Seaside, Løgstør, Løkken, Mariagerfjord, Morsø, Nordvestjysk, Sebber Kloster, Sindal, Sydthy, Sæby, Volstrup, Øland, Ørnehøj, Aabybro, Aalborg og Aars.

 

Der er endvidere indgået ½ green fee-ordning med Blommenslyst GK, Ebeltoft GK, Grenå GK,  Hammel GK (dog ikke i perioden 1. november-31. marts), Harre Vig, Hjarbæk Fjord Golf Klub, Lemvig GK, Norddjursland GK (dog ikke gældende i perioden 01/11-31/03), Randers GK, Skive GK, Tange Sø GK og Viborg GK.

 

½-greenfeeaftale gælder kun for fuldgyldige/fuldtids-medlemmer. Gælder ikke for flexmedlemmer, herunder hverdagsmedlemmer samt long distance-medlemmer.

 

Det skal bemærkes, at man kun kan benytte èn rabatordning af gangen.

 

Vi er med i aftalen "Greenfee frit spil for juniorer" som indebærer: Max. 3 juniorer ifølge med 1 betalende voksen fra klubber, som er med i ordningen, kan spille gratis på disse baner.

Juniorspillerne og den voksne skal indskrive sig i greenfee-protokollen som "Junior GF" og "Voksen GF" med klubnr. og medlemsnr. De pågældende juniorer må max. spille 5 gange på samme bane i løbet af een sæson. Spillerne skal kunne fremvise gyldigt DGU kort samt alder og hcp.

Klubber, som er med i aftalen kan ses på Dansk Golf Unions website.