Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Greenfee

 

OBS. Vi er overgået til et nyt system, med 2 9 huls sløjfer i stedet for 1 18 huls sløjfe. Vi skifter mellem sløjferne, så man hver anden uge spiller ud fra Spar Nord sløjfen, og hver anden uge slår ud fra Danske Bank Sløjfen. Dette betyder i praksis, at vi i Ulige uger spiller ud fra hul 1 på Spar Nord Sløjfen (Den gamle forni) og i Lige uger spiller vi ud på hul 1 på Danske Bank Sløjfen (Den gamle bagni). Efter 9 huller fletter man over på den anden sløjfe, og spiller derved 18 huller.  

 

Banen er åben for grenfee spillere. Du skal bekræfte din tid i klubhuset, hvor der vil være fremsat sprit og plastikhandsker ved klubben touch screen.

 

  Hverdage: Week-ends og Helligdage: Par 3 bane alle dage:
Seniorer 400 kr. 400 kr. 75 kr.
Juniorer 200 kr. 200 kr. 75 kr.

 

Kontakt kontoret på info@roldskovgolf.dk eller telefon +45 9682 8300 for tidsbestilling - eller gå ind på www.golfbox.dk og book din starttid på Rold Skov Golfklub. Der kan reserveres 13 dage før spilledag.

Flexmedlemmer betaler ALTID fuld greenfee - også i selskab med klubbens egne medlemmer.

Klubbens egne flexmedlemmer betaler også ALTID fuld greenfee.

 

 

 

Greenfee aftaler:

 

Vi har gennem SGN - Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland - en aftale om betaling af laveste dagspris på greenfee, dog max 250kr for en greenfee: Det er altid en god ide at tjekke prisen på din booking i golfbox, og eventuelt kontakte den pågældende klub for at sikre dig hvilken pris du skal betale.

 

Vi har også en aftale med Varde Golfklub, omkring frit spil på hinandens baner.   

 

Der er endvidere indgået ½ green fee-ordning  Ebeltoft GK, Grenå GK, Hjarbæk Fjord Golf Klub, Lemvig GK,, Randers GK, Skive GK, Tange Sø GK, Ørnehøj, Aalborg og Viborg GK.

 

½-greenfeeaftale gælder kun for fuldgyldige/fuldtids-medlemmer. Gælder ikke for flexmedlemmer, herunder hverdagsmedlemmer samt long distance-medlemmer.

 

Der er en aftale med Norddjur GK om greenfee til 200kr 

 

Det skal bemærkes, at man kun kan benytte èn rabatordning af gangen.

 

Vi er med i aftalen "Greenfee frit spil for juniorer" som indebærer: Max. 3 juniorer ifølge med 1 betalende voksen fra klubber, som er med i ordningen, kan spille gratis på disse baner.

Juniorspillerne og den voksne skal indskrive sig i greenfee-protokollen som "Junior GF" og "Voksen GF" med klubnr. og medlemsnr. De pågældende juniorer må max. spille 5 gange på samme bane i løbet af een sæson. Spillerne skal kunne fremvise gyldigt DGU kort samt alder og hcp.

Klubber, som er med i aftalen kan ses på Dansk Golf Unions website.