Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Klubhuset

Klubhuset har sin helt egen historie. Det er bygget op i tidligere landbrugsbygninger, hvilket stadig ses på det ydre, som gennem tiden er bevaret - og passet og plejet af husudvalget og mange andre frivilige klubmedlemmer.

 

Interiøret er dog noget helt andet end det oprindelige. I længen, hvor der tidligere var svinestald, ja, hold nu godt fast, der findes der nu en hyggelig restaurant, gode køkkenfaciliteter, store omklædningsrum og toiletter.

 

I den modsatte længe, hvor køerne tidligere stod og brølede og blev malket, er der i dag indrettet greenkeeperfaciliteter, værksted og maskinhus.

 

Længen, der forbinder de to førstnævnte længer var oprindelig lade og maskinhus - i dag findes Pro Shop, kontor og Hul 19½.

 

Check-in

Til venstre for hovedindgangen finder du greenfee automaten.

Har du problemer med at betjene autumaten, er du altid velkommen til at se ind på kontoret eller i Pro Shoppen. Begge ligger umiddelbart ved siden af.

 

 

Omklædningsrum

I vestfløjen er der fine omklædningsrum og gode toiletforhold til både damer og herrer. For enden af gangen finder du omklædningrummene.

 

 

Hjertestarter

Umiddelbart inden for indgangsdøren hænger en hjertestarter. Vi håber naturligvis ikke, at der bliver brug for den, men hvis nu ...