Medlemsinformation uge 2 2024

 

Nyt år, ny golfmanager, nyt medlem af bestyrelsen og ny formand, samt en masse andre ting i gang.

 

Velkommen til Tom Nygaard, der havde første arbejdsdag tirsdag d. 2. januar. Tom har glædet sig til at komme i gang og til at lære vores medlemmer at kende. Alle er derfor velkomne til at kigge forbi kontoret til en kop kaffe og en snak. Toms kontakt info er golfmanager@roldskovgolf.dk – 21441444

Velkommen til Kasper Kristensen i bestyrelsen. Kasper er valgt ind pr. vakance og afløser Peter Andersen, der nu er valgt som formand på ekstraordinær generalforsamling d.19. dec. 2023.

Kaspers opgave er at overtage Klaus Märchers kassererpost, hvor de to har en glidende overgang indtil den ordinære generalforsamling. Klaus har tidligere meddelt bestyrelsen, at han ikke ønsker at genopstille.

 

Udvalgsarbejdet skal intensiveres og vi vil gerne benytte lejligheden til at spørge om en hjælpende hånd i udvalgene, så der er flere der løfter opgaven.

Vi mangler frivillige i nedenstående udvalg , som kan være med til at styrke Rold Skov Golfklub.

Har du lyst til at deltage eller høre mere om udvalgsarbejdet, så kontakt meget gerne de ansvarlige.

Sponsorudvalget                                              Ansvarlig: Allan Laursen – 21454369 – alaursen@tdcadsl.dk

Rekruttering og begynderudvalg.              Ansvarlig: Allan Laursen – 21454369 – alaursen@tdcadsl.dk

Matchudvalget.                                                 Ansvarlig: Odin Sletten – 40843499 – valhal@os.dk

Elite- og juniorudvalget.                                 Ansvarlig: Kasper Kristensen – 91532927 – kristensenk@yahoo.com

 

Der ligger en baneudviklingsplan klar til 2024 sæsonen, hvor der er ændret i en del ting i forhold til 2023 sæsonen.

Af de væsentligste ting at bemærke er at Out of Bounds pælene er flyttet tilbage til deres oprindelige sted, altså væsentligt længere ud end i den forgange sæson. Der klippes helt ud til OB pælene med klippehøjde 38 mm, svarende til standard semi-rough højde,  så vi kan finde vores bold og spille videre. Ligeledes vil der blive klippet mellem tee-stederne, som vi kender det.

 

Robotprojeket med klip af vores fairways og semi-rough er midlertidig sat i bero pga. økonomi, men vi arbejder videre i projektgruppen på at få robotter ind senere, alt sammen som led i en strategi omkring grøn omstilling. (herom følger nærmere info.)

 

Overdækket drivingrange projektet står helt stille pga. vejret, men lige så snart at vejret tillader det, så står der 25 frivillige klar til at gå i gang.

 

 

 

Rold Skov Golfklub er indstillet til foreningsprisen.

Alle kan stemme én gang dagligt ved brug af mobil. Man indtaster sit nummer og får en kode på SMS, som også skal indtastes.

Vi vil gerne bede medlemmerne om at stemme dagligt – hvis de har lyst til at støtte klubben og få os i puljen til at få en donation på 33.333 kr.

giv os en stemme, tak.  https://foreningspris.dk/nomineringer/rold-skov-golfklub/

 

Regionsgolf

På mandag d.15 januar skal vi melde hold til regionsgolf.

Vi mangler stadig nogle kaptajner – hvis det kunne være noget for dig så skriv til Patrick på Shoppen@roldskovgolf.dk i weekenden så kontakter Patrick jer mandag formiddag.

 

 

Vores greenkeeperteam har taget initiativ til åben greenkeeperdag, hvor medlemmerne har mulighed for at få et indblik i maskiner og arbejdsgange, nærmere info følger.

 

Der afholdes informationsmøde torsdag d.15/2 kl. 19:00 i stubhuset i Støvring, hvor vi glæder os til at udveksle information, ideer og synspunkter med jer alle. Ligeledes indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling med det formål at stemme for udvidelse af bestyrelsen fra nuværende 5 pers. til mellem 5-7 personer.

Reserver dagen. Nærmere info følger.

 

Mvh

Bestyrelsen – Rold Skov Golfklub