Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Nyhedsbreve 2020

 

 

Nyhedsbrev D. 16/12-2020

 

Corona Update

Kære medlemmer

Nu kom turen også til vores landsdel, hvad angår de skærpede Corona Restriktioner. Gældende fra i dag kl. 16.00, vil det derfor ikke længere være muligt for os, at holde klubhuset åbent. 

Det betyder i praksis, at alle dele af klubhuset bliver låst af, på nær indgangspartiet ved check in, samt vores proshop/sekretariat. 

I vil derfor fortsat godt kunne bekræfte jeres tid i klubhuset, samt printe et scorekort til jeres golfrunde. Vores toilet på ydersiden af klubhuset ud mod 9. green vil også fortsat være åbent.

Vores proshop/sekretariat, vil være åbent med samme åbningstider, som normalt.

Hul 19 vil være lukket helt ned, også for selvbetjening foreløbigt frem til 3/1-2021.

I kan læse mere om de nye restriktioner via dette link.

Miljøzoner på banen og nye lokale regler

Som nogle af jer måske har set, er der kommet en ny slags pæle på vores golfbane. Disse pæle er røde med grøn top, og markerer at området de indhegner, er lavet om til miljøzone. Dette betyder i praksis, at området fungerer, som et almindeligt rødt straf område, dog med den forskel, at bolden IKKE må spilles fra området. Det er heller ikke tilladt at gå ind og lede efter sin bold indenfor miljø områdets grænser. 

Slår man ind i området, skal man droppe bolden efter samme regler, som i et andet rødt straf område.

I kan læse vores opdaterede lokal regler ved at følge dette link. 

Juletilbud fra Proshoppen

Julen står for døren, og hvad er mere nærliggende end at give dem du holder af en gave i golfens tegn fra Rold Skov Golfklubs proshop. 

HUSK! Vi holder jule åbent den kommende weekend både lørdag og søndag fra 10.00-14.00.

Du kan se nogle af de skarpe juletilbud, ved at følge dette link:

https://www.roldskovgolf.dk/udsalg

 

Pas godt på jer selv og hinanden :)

Mvh

Team Rold Skov Golfklub

 

Nyhedsbrev D. 4/12-2020

Juletilbud fra Proshoppen

Julen står for døren, og hvad er mere nærliggende end at give dem du holder af en gave i golfens tegn fra Rold Skov Golfklubs proshop.  

Vi holder ekstra juleåbent de sidste 2 weekender op til jul både lørdage og søndage fra 10.00-14.00. 

Du kan se nogle af de skarpe juletilbud, ved at følge dette link: 

https://www.roldskovgolf.dk/udsalg 

Regler for spil til vintergreens 

Kære medlemmer og gæster

 

Vi går ind i den tid på året, hvor der kan forekomme både rimfrost og dagsfrost på vores golfbane. ❄️☀️

 

Det er derfor meget vigtigt, at vi alle følger reglerne for hvornår man må spille på greens, og hvornår man skal spille til vintergreens! ⛳️😉 

 

HUSK! At der altid spilles til vintergreens, hvis der er frost eller rimfrost på greens!

 

Ved at følge linket nedenfor, kan du se en kort video, der illustrerer hvad der sker med en green, hvis der spilles på den, mens der er frost i græsset. 😊 

https://youtu.be/uVuqnNWa7HY?list=PLlLmdZ3JJ29AiCz0x3tVLCs5CRZKi93jZ

OPDATEREDE Åbningstider i december i Proshop. 

Julen står for døren, og du kan i december måned handle dine julegaver i Rold Skov Golfklubs proshop :-)

I december måned hedder åbningstiderne:  

mandag fra 10.00-14.00 

tirsdag fra 10.00-14.00  

onsdag fra 12.00-17.00 

lørdag-søndag d. 12.-13. december 10.00-14.00 

lørdag-søndag d. 19.-20. december 10.00-14.00 

 

Har du brug for fysisk hjælp udenfor dette tidsrum, er du altid velkommen til at kontakte Casper eller Tonny på telefon eller mail, og lave en personlig aftale.  

OBS! Vi holder lukket i butikken i perioden 22/12-3/1.  

HJÆLP TIL HOLE-IN-ONE!

Kære medlemmer 

I forbindelse med omlægningen af sekretariatet og Proshoppen er der desværre sket det uheldige at alle informationerne om de gode spillere 

som i tiden fra 1/1-2019 til 20/10-2020 har præsteret at få ’’Hole-in-one’’ på vores anlæg er gået tabt.

Derfor opfordres de dygtige spillere til at sende en mail til nedenstående med navn og DGU-nummer, dato og hul nummer således vi kan få vores tavler i hul 19 1/2 opdateret. 

info@roldskovgolf.dk

En stor undskyldning på sekretariatets vegne sendes hermed til de glemte spillere. 

Fortsat god sæson

Mvh 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

Nyhedsbrev D. 24/11-2020

 

HJÆLP TIL HOLE-IN-ONE!

Kære medlemmer

I forbindelse med omlægningen af sekretariatet og Proshoppen er der desværre sket det uheldige at alle informationerne om de gode spillere

som i tiden fra 1/1-2019 til 20/10-2020 har præsteret at få ’’Hole-in-one’’ på vores anlæg er gået tabt. (Hvis du har lavet hole in one og ikke er på tavlen uden for dette tidsrum vil vi naturligvis også gerne høre fra dig)

Derfor opfordres de dygtige spillere til at sende en mail til nedenstående med navn og DGU-nummer, dato og hul nummer således vi kan få vores tavler i hul 19 1/2 opdateret.

info@roldskovgolf.dk

En stor undskyldning på sekretariatets vegne sendes hermed til de glemte spillere.

Julefrokost fra hul 19

Igen i år har du mulighed for at bestille din julefrokost hos Rold Skov Golfklub´s Cafe Hul 19 i december.

I år har vi sat antallet til minimum 8 personer, så I stadigvæk kan samles med god samvittighed. Tilbuddene gælder alene ud af huset.

I kan se vores 2 julemenuer ved at følge dette link.

Lyder vores tilbud som noget for dig, kan du kontakte os på 96828300 eller på  Hul19@roldskovgolf.dk

De varmeste julehilsner fra pigerne :)

NY DATO, for medlemsmøde 2021

Vores medlemsmøde 2021 skulle oprindeligt have ligget torsdag d. 11/2-2021. Grundet en dobbeltbooking, har vi ikke mulighed for at få det “sædvanlige” lokale Comwell Rebild Bakker denne dato, hvorfor vi har valgt at flytte arrangementet til dagen før. Medlemsmødet 2021 er derfor flyttet til onsdag d. 10/2 kl. 19.00 på Comwell Rebild Bakker. Der vil senere blive udsendt en officiel invitation til mødet, med tilmeldingslink.

HUSK! Ikke at glemme… Jeres turf og nedslagsmærker!

Nu er vi for alvor gået ind i efteråret, som snart bliver til vinteren. I denne kolde og våde tid er det EKSTRA vigtigt, at vi alle husker at lægge vores turf på plads efter både gode og mindre gode slag, samt at vi retter ALLE nedslagsmærker op på vores greens, da de ellers kan tage langvarig skade… Så HUSK, ikke at glemme det :) 

Husk også, at vi nu spiller med oplæg på fairways, så det er tilladt at lægge bolde på en lille top, og derved ikke beskadige banen unødig...

Åbningstider i december i Proshop.

Julen står for døren, og du kan i december måned handle dine julegaver i Rold Skov Golfklubs Proshop :-)

I december måned hedder åbningstiderne: 

mandag fra 10.00-14.00

tirsdag fra 10.00-14.00 

onsdag fra 12.00-17.00

torsdag fra kl. 10.00-14.00.

Har du brug for fysisk hjælp udenfor dette tidsrum, er du altid velkommen til at kontakte Casper eller Tonny på telefon eller mail, og lave en personlig aftale. 

OBS! Vi holder lukket i butikken i perioden 23/12-3/1. 

 

Fortsat god sæson

Mvh

Team Rold Skov Golfklub

 

Nyhedsbrev D. 27/10-2020

 

Corona Update

 

Kære medlemmer

 

Som de fleste af jer nok ved, er der blevet indført nye Corona restriktioner i Danmark, som træder i kraft henover denne uge. Lad os først og fremmest slå fast, at det fortsat er tilladt at spille golf, både i Danmark, og i Rold Skov Golfklub. Det nye forsamlingsforbud på 10 personer er trådt i kraft mandag d. 26/10, og gælder også i Rold Skov Golfklub. Det er derfor vigtigt, at vi som medlemmer af Rold Skov Golfklub ikke forsamler os i grupper på mere end 10 personer. Dette gælder både på P-Pladsen, i klubhuset, på 1. tee og på træningsarealerne. I Cafe Hul 19 er det fortsat muligt at sidde og nyde en øl eller andet efter runden, så længe man ikke er en forsamling på mere end 10 personer. Der må sidde op til 30 personer i hul 19, men det er vigtigt, at man ikke sidder mere end 10 ved samme bord, og at alle overholder de gældende afstandskrav. Fra på torsdag d. 29/10 vil det være påbudt, at bruge mundbind overalt i klubhuset, inkl. omklædningsfaciliteter, proshop og Hul 19. Det er dog tilladt at tage mundbindet af, når man sidder ned i restauranten. Vi henviser i øvrigt til DGU´s gældende retningslinjer, som du kan læse i sin helhed, ved at følge dette link. 

 

Åbningstider i november i Proshop, Sekretariat samt Træning.

 

Vi nærmere os slutningen på den “almindelige” golfsæson og træder om lidt ind i “vintersæsonen”. Dette betyder også, at åbningstiderne i proshoppen og sekretariatet ændrer sig. Fra d. 1/11 hedder åbningstiderne derfor: mandag fra 10.00-14.00, tirsdag fra 10.00-14.00, onsdag fra 12.00-17.00 og torsdag fra kl. 10.00-14.00. Har du brug for fysisk hjælp udenfor dette tidsrum, er du altid velkommen til at kontakte Casper eller Tonny på telefon eller mail, og lave en personlig aftale. Tirsdag og torsdag vil det også være muligt at modtage lidt vintergolf træning, da vores pro Lars Michael vil være at finde i klubben. Du kan booke træning ved at kontakte Lars Michael på tlf. 61 46 90 97 og aftale nærmere omkring tid og sted.     

 

Der lukkes for brug af buggy og Golf-scootere  

 

Banen har de seneste dage fået rigtig meget vand, og jorden på vores golfbane er ved at være godt mættet, og derfor modtagelig for skader fra Golfbiler og Golf Scootere. Det er derfor pr. dags dato ikke længere tilladt at køre buggy på eller Golf-Scooter på banen.  

 

Oplæg på fairways

 

For at skåne vores golfbane mest muligt vil vi fra onsdag d. 28/10 spille med oplæg på fairways.

 

Driving Range “lukker” for sæsonen

 

Det våde vejr har også sat sit præg på klubbens drivingrange, hvorfor det nu ikke længere er muligt at samle bolde op med traktoren uden at beskadige drivingrangen. Samtidig sker der ofte det, at boldene, når de lander på jorden efter et højt flot slag, sætter sig i sit eget nedslagsmærke og derfra stille men sikkert forsvinder ned i jorden. Derfor overgår vi pr. dags dato til vinterudgaven af drivinrange, hvor de hvide bolde samles ind, og erstattes af gule bolde, som vi så bruger henover vintersæsonen. Disse bolde bliver ikke samlet ind med traktor, og vi kommer derfor til at overgå til at man selv samler de bolde sammen på rangen, som man ønsker at slå. Til dette formål er der blevet indkøbt nogle bold opsamlingsrør, som vil være at finde på drivingrange. Samtidig vil der blive opstillet nogle spande med vand, som kan bruges til at vaske bolde og jern inden brug.   

 

Pas på jer selv og hinanden

 

Mvh

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

 

NYHEDSBREV D. 16/10-2020

Vintergreens

Vi går nu ind i den tid af året, hvor vi ind imellem er udsat for rimfrost fra morgenstunden. I morges var banen dækket af et fint hvidt tæppe, som først slap græsset op ad formiddagen. Vores dygtige greenkeeperteam har derfor i dag gjort banen vinterklar, ved at etablerer vintergreens over hele banen. Alle vintergreens er markerede med et rødt flag. Hvis der er frost eller rimfrost på greens SKAL der spilles til vintergreens. Nogle greens kan være spilbare før andre, men det er meget vigtigt at man ikke spiller ind på en green, hvor der er tvivl om den er tøet op eller ej. Vi henstiller til at alle overholder dette, så vi kan holde greens åbne så længe som muligt. Det er IKKE tilladt at køre buggy eller golfscooter, hvis der er rimfrost eller frost på banen.

Moms kompensation

I den udsendte mail er der fejlagtigt angivet 2 frister for hvornår afstemningen lukker, det korrekte tidspunkt er 18. oktober 2020 kl. 18.00. Yderligere har vi forstået at der har være nogen der har haft problemer med at tilgå afstemningen. Link til afstemning genfremsendes her, så alle har mulighed for at stemme.

Aktivt link til afstemning https://forms.gle/Ro1fe3zPbfB3m97a7

For information om momskompensation se hjemmesiden: www.roldskovgolf.dk/momskompensation

Tilbud på grips. 

Nye grips på dit golfsæt får dine jern og køller til at føles som nye igen!! ⛳️🏌️‍♂️👌

Vi er i Rold Skov Golfklub så heldige, at have et af Danmarks dygtigste mennesker til reparation af golfudstyr 🤩👌

Vores Pro Lars Michael er ekspert i at skifte grips, og finde den helt rigtige grip tykkelse til den enkelte spiller 😊🏌️‍♂️⛳️

Hele oktober måned kører vi tilbud på grips, hvor du får GRATIS opmåling af grebstørrelse, GRATIS påsætning og 10% rabat på alle grips i sortimentet 🤩🥳💪

Kig ind i shoppen og tá en snak med Lars Michael om dine grips og om mulighederne for at få dem tilpasset perfekt til netop din håndstørrelse 😊

 

Fortsat god sæson

Mvh

Team Rold Skov Golfklub

 

NYHEDSBREV D. 09/10-2020

 

Frivillig Julefrokost 2020 - Udsættes

Kære frivillige 

Et mærkeligt år er ved at gå på hæld, og normalt ville dette have været tiden, hvor vi ville invitere klubbens mange frivillige på en omgang golf og noget lækker mad og drikke. Vi havde besluttet os for at gentage succesen fra 2020, hvor vi afholdt en frivillige julefrokost i starten af december måned. Vi har gået og ventet på at kunne melde noget ud omkring dette års arrangement, hvor datoen allerede var sat, men vi ville gerne se, hvordan Covid 19 situationen udviklede sig. Efter regeringen har valgt at forlænge restriktionerne omkring forsamlingsforbud ser vi os desværre nødsaget til at udsætte årets frivillige arrangementer til foråret 2021. Her vil vi kickstarte sæsonen, med en sjov dag for alle klubbens frivillige. Nærmere info om dette arrangement følger.

Ny klub i klubben - Vintergolf

For mange har vintergolf været ensbetydende med grønne baner og mildt vejr i et land ved Middelhavet. Andre har holdt fysikken i gang i fitnesscentre eller idrætshaller og gymnastiksale.

Så kom Corona. Alle steder er nu underlagt restriktioner, og i takt med det stigende smittetryk stiger også vores betænkeligheder ved motion i lukkede rum. Vi vil gerne tilbyde et alternativ. Motion og frisk luft på golfbanen hver onsdag hele vinteren igennem fra november til og med marts.

Vi laver en ny klub-i-klubben, som kommer til at hedde Coronisterne. Vi laver en løbende turnering, hvor vi spiller stableford med blind makker. Der bliver præmier til de bedste hver spilledag og præmier til de bedste for hele sæsonen. Alle er velkomne uanset handicap, alder og køn. Alt dette for kun 150 kr.

Vi vil naturligvis gøre vores yderste for at følge alle regler og anbefalinger fra myndighederne, så ingen bliver smittet hos os.

Har du fået lyst til at være med, så sender du en mail til coronisterne@gmail.com med navn, e-mail, telnr. og DGU-nummer.

Vil du vide mere, inden du tilmelder dig, kan du kontakte Bente Knudsen (2574 8818) eller Kirsten Snitkjær (4092 2805). 

 

Der arbejdes på banen….

Som nogle af jer nok har bemærket, er der i den seneste uge sket rigtig meget på banen. Hele banen er eftersået, (greens, forgreens, teesteder, faiways og steder i semiroughen med bare pletter). Fairways på de traditionelt set “vådeste” huller er blevet topdresset med et ordentligt læs sand, hvilket vi forventer vil kunne gøre banen spilbar hele året f..eks. hullerne D 4, 5 & 6. Det afhænger naturligvis af om vejrliget.

Der er rundt om nogle greens på banen lavet Ground Under Repair, markeret med blå pæle og snor. Disse områder har fået en omgang topdress, og en masse græsfrø, som gerne i den kommende sæson, skulle gøre banen flot igen på de udsatte steder. Vi henstiller til, at man naturligvis respektere disse områder, og undgår at bevæge sig inden for disse. Endeligt, er der påbegyndt arbejde på stierne rundt omkring på banen, som får frisk sand og stenmel, så de kan holde sig tørre også i det våde danske efterår. 

 

Tilbud på grips. 

Nye grips på dit golfsæt får dine jern og køller til at føles som nye igen!! ⛳️🏌️‍♂️👌

Vi er i Rold Skov Golfklub så heldige, at have et af Danmarks dygtigste mennesker til reparation af golfudstyr 🤩👌

Vores Pro Lars Michael er ekspert i at skifte grips, og finde den helt rigtige grip tykkelse til den enkelte spiller 😊🏌️‍♂️⛳️

Hele oktober måned kører vi tilbud på grips, hvor du får GRATIS opmåling af grebstørrelse, GRATIS påsætning og 10% rabat på alle grips i sortimentet 🤩🥳💪

Kig ind i shoppen og tá en snak med Lars Michael om dine grips og om mulighederne for at få dem tilpasset perfekt til netop din håndstørrelse 😊

Husk at bruge jeres lektioner inden 1/11-2020

En lille opfordring til alle jer medlemmer, der i år har købt et 5 eller 10 turskort på tilbud til undervisning hos undertegnede, og endnu ikke fået det brugt. I skal huske at de skal være brugt inden udgangen af oktober måned 2020.

Så book jer ind til undervisning så i kan nå at få det brugt i år, så vil jeg være klar til hjælpe jer med jeres sving.

For at gøre det nemmere at finde tider til undervisning vil der hver tirsdag blive muligt at booke lektioner frem til kl.20.00 om aften, samt om onsdagen frem til kl.19.00.

Medlemmer der ikke har købt lektions kort i år, er selvfølgelige også velkommen til at booke lektioner i de udvidede tider.

På gensyn på træningsbanen😊

Fortsat god sæson

Mvh

Team Rold Skov Golfklub

 

NYHEDSBREV D. 02/10-2020

 

UDSALG SLUTSPURT!!

Nu skal de sidste rester væk, så vi kan få plads til de nye forårsvarer i butikken til den nye sæson!

Vi træder derfor speederen i bund på udsalget og giver hele 70% rabat på alle rester af sommertøj i butikken!

Du kan også købe nogle lækre jern og køller til billige penge... Alle udstillings modeller og udgående jern køller og wegdes er nemlig nedsat med hele 30%

Mangler du sko, er der også mange penge at spare! Du kan f.eks. købe den populære Ecco Biom Hybrid 3 sko til KUN 1000kr! Spar op til 800kr

Tilbuddene gælder resten af oktober måned

Se nogle af de skarpe tilbud ved at følge dette link.

 

Løvfalds match 

Søndag den 27. september blev årets sidste match afviklet i Rold Skov Golfklub.

Matchen blev igen i år sponseret af Wagner i Støvring… Du kan læse mere om matchen og se resultaterne, ved at følge dette link.

 

Banearbejde 28/9-9/10

Eftersåning af greens, teesteder og forgreens. Topdressing af samme arealer. Reparations og eftersåning af greenområder, topdressing af fairways på udsatte steder og præparering af stier på banen.

 

Husk at bruge jeres lektioner inden 1/11-2020

En lille opfordring til alle jer medlemmer, der i år har købt et 5 eller 10 turskort på tilbud til undervisning hos undertegnede, og endnu ikke fået det brugt. I skal huske at de skal være brugt inden udgangen af oktober måned 2020.

Så book jer ind til undervisning så i kan nå at få det brugt i år, så vil jeg være klar til hjælpe jer med jeres sving.

For at gøre det nemmere at finde tider til undervisning vil der hver tirsdag blive muligt at booke lektioner frem til kl.20.00 om aften, samt om onsdagen frem til kl.19.00.

Medlemmer der ikke har købt lektionskort i år, er selvfølgelige også velkommen til at booke lektioner i de udvidede tider.

På gensyn på træningsbanen😊

Fortsat god sæson

Mvh

Team Rold Skov Golfklub

 

NYHEDSBREV D. 18/9-2020

 

Rold Skov Golfklub Logo Trøje 2020

Efteråret er over os, og det fejrer vi i Rold Skov Golfklub med et lækkert efterårs produkt til både damer og herre

Du kan købe en lækker funktions strik med vores nye fine klublogo til kun 500kr! (Normalpris 650kr)

Trøjen kan prøves og bestilles i shoppen frem til og med søndag d. 27/9

Trøjerne bliver leveret med logo i shoppen torsdag d. 1/10

Vi glæder os til at se en masse skønne medlemmer i matchende logo trøjer

Du kan se hvordan trøjerne ser ud ved at følge dette link

 

Løvfalds match 

Søndag d. 27/9 afholder vi den årlige Løvfaldsturnering, sponseret af drengene fra Wagner i Støvring.

Turneringen afvikles under formatet er Fourball/Bestball. Det betyder at alle spiller deres egen bold stableford, men kun den bedste score på hvert hul tæller på den samlede holdscore. Makkeren offentliggøres sammen med startlisten. Man spiller i samme bold som sin makker.

Læs mere om turneringen på og tilmeld dig på golfbox via dette link.

 

Corona Update

Som mange nok har bemærket i medierne de seneste dage, er det øget fokus på Covid19 situationen i Danmark grundet det øgede smitte tal. I Rold Skov Golfklub følger vi situationen nøje og vil løbende informere jer, hvis der skulle opstå nye restriktioner, som får indflydelse på dagligdagen i klubben. Vi vil gerne slå endnu et slag for at huske at holde den fornødne afstand til hinanden og bruge de fremstillede spritdispensere i klubben. Pas på jer selv og hinanden også på golfbanen… :)

 

Husk at bruge jeres lektioner inden 1/11-2020

En lille opfordring til alle jer medlemmer, der i år har købt et 5 eller 10 turskort på tilbud til undervisning hos undertegnede, og endnu ikke fået det brugt. I skal huske at de skal være brugt inden udgangen af oktober måned 2020.

Så book jer ind til undervisning så i kan nå at få det brugt i år, så vil jeg være klar til hjælpe jer med jeres sving.

For at gøre det nemmere at finde tider til undervisning vil der hver tirsdag blive muligt at booke lektioner frem til kl.20.00 om aften, samt om onsdagen frem til kl.19.00.

Medlemmer der ikke har købt lektionskort i år, er selvfølgelige også velkommen til at booke lektioner i de udvidede tider.

På gensyn på træningsbanen😊

Mvh

Lars Michael

 

UDSALG SLUTSPURGT!!

Udsalget kører på fuldt tryk i Rold Skov Golfklubs Proshop. Du kan spare mange penge på både, Tøj & Sko, Bags & Vogne, Udstyr og Bolde m.m.

Se nogle af de skarpe tilbud ved at følge dette link.

 

Fortsat god sæson

Mvh

Team Rold SKov Golfklub

 

NYHEDSBREV D. 14/9-2020

 

UDSALG SLUTSPURGT!!

 

Udsalget kører på fuld tryk i Rold Skov Golfklubs Proshop. Du kan spare mange penge på både, Tøj & Sko, Bags & Vogne, Udstyr og Bolde m.m.

 

Se nogle af de skarpe tilbud ved at følge dette link.

 

Løvfalds match 

 

Søndag d. 27/9 afholder vi den årlige Løvfaldsturnering, sponseret af drengene fra Wagner i støvring.

 

Turneringen afvikles under formatet er Fourball/Bestball. Det betyder at alle spiller deres egen bold stableford, men kun den bedste score på hvert hul tæller på den samlede holdscore. Makkeren offentliggøressammen med startlisten. Man spiller i samme bold som sin makker.

 

Læs mere om turneringen på og tilmeld dig på golfbox via dette link.

 

Klubmesterskaber

 

I weekenden 5. OG 6. september blev der spillet klubmesterskaber i Rold Skov Golfklub. 

 

Samlet blev det til 72 spillere fordelt i 8 rækker. Der blev spillet 1. runde lørdag og 2. runde søndag, dog skulle senior herrer spille 2 runder om lørdagen.

 

Vi havde fint vejr begge dage, hvor der kun kom en lille smule regn om lørdagen.  I år havde match ledelsen valgt, at alle spillere skulle være færdigspillet inden præmieoverrækkelse, så man i fællesskab kunne være med til at hylde de forskellige vindere

 

Se hvam der løb med titlen i de forskellige rækker ved at følge dette link.

 

Husk at bruge jeres lektioner inden 1/11-2020

 

En lille opfordring til alle jer medlemmer, der i år har købt et 5 eller 10 turskort på tilbud til undervisning hos undertegnede, og endnu ikke fået det brugt. I skal huske at de skal være brugt inden udgangen af oktober måned 2020.

 

Så book jer ind til undervisning så i kan nå at få det brugt i år, så vil jeg være klar til hjælpe jer med jeres sving.

 

For at gøre det nemmere at finde tider til undervisning vil der hver tirsdag blive muligt at booke lektioner frem til kl.20.00 om aften, samt om onsdagen frem til kl.19.00.

 

Medlemmer der ikke har købt lektionskort i år, er selvfølgelige også velkommen til at booke lektioner i de udvidede tider.

 

På gensyn på træningsbanen😊

 

Mvh

 

Lars Michael

 

Projekt momskompensation - Hjælp Rold Skov Golfklub 😘

 

Vi vil så gerne have momskompensation, og få en god del af vores momsbetaling igen 🤑 det kræver blandt andet at mindst 100 vælger at give klubben en pengegave på mindst 200 kr.

 

Både personer og virksomheder kan indbetale, og det er ikke et krav at man er medlem af klubben ⛳️

 

Gavebeløbet på mindst 200 kr. kan sendes pr. mobilepay 69581 eller indsættes på konto 9812 2076867332 🙏🥳

 

Anfør dit DGU-nummer og dit cpr eller CVR nummer. Vi indberetter til SKAT så du får fradrag for beløbet 👍

 

I hele september måned har du også mulighed for at indbetale beløbet på kort eller kontant i proshoppen 

 

STOR tak jer, der allerede har indbetalt et beløb 😍 det indsamlede beløb bruges til nyindretning af Hul 19.

 

 

Fortsat god sæson

 

Mvh

 

Team Rold SKov Golfklub

 

 

 

 

NYHEDSBREV D. 27/8-2020

 

Klubmesterskaber

Kære medlemmer

I næste uge lørdag og søndag d. 5/9-6/9 afvikles der klubmesterskaber i Rold Skov Golfklub. Klubmesterskaberne spilles i mange rækker inddelt efter alder og udover dette kan man, hvis man ikke ønsker at spille slagspil i stedet deltage i stableford rækken. Klubmesterskaberne er betalt af golfklubben, og det er derfor GRATIS at tilmelde sig… :)

Du kan tilmelde dig klubmesterskaberne i golfbox via dette link.

 

OBS. Husk også, at der dagen inden klubmesterskaberne afvikles det årlige Par 3 bane mesterskab, som igen i år er sponseret af Kongerslev Trælast ved Jens Svendsen. Du tilmelder dig også denne match i golfbox via linket ovenfor :-) 

UDSALG!!

Udsalget kører på fuld tryk i Rold Skov Golfklubs Proshop. Du kan spare mange penge på både, Tøj & Sko, Bags & Vogne, Udstyr og Bolde m.m.

Se nogle af de skarpe tilbud ved at følge dette link.

 

Projekt momskompensation - Hjælp Rold Skov Golfklub 😘

Vi vil så gerne have momskompensation, og få en god del af vores momsbetaling igen 🤑 det kræver blandt andet at mindst 100 vælger at give klubben en pengegave på mindst 200 kr.

Både personer og virksomheder kan indbetale, og det er ikke et krav at man er medlem af klubben ⛳️

Gavebeløbet på mindst 200 kr. kan sendes pr. mobilepay 69581 eller indsættes på konto 9812 2076867332 🙏🥳

Anfør dit DGU-nummer og dit cpr eller CVR nummer. Vi indberetter til SKAT så du får fradrag for beløbet 👍

I hele september måned har du også mulighed for at indbetale beløbet på kort eller kontant i proshoppen 

STOR tak jer, der allerede har indbetalt et beløb 😍 det indsamlede beløb bruges til nyindretning af Hul 19.

God sommer fra RSG Bestyrelse

 

RSG Open

Lørdag d. 22/8 blev der afviklet Rebild Open i Rold Skov Golfklub. Du kan læse mere om dagens forløb og om det dygtige spillere, som vandt præmier via dette link. 

Du kan også se resultaterne fra dagen i golfbox via dette link

Fortsat god sæson

Mvh

Team Rold Skov Golfklub

 

 

NYHEDSBREV D. 11/8-2020

HUSK!! Wilson Demodag i morgen (onsdag d. 12/8)

Onsdag d. 12/8 holder vi igen demodag i Rold Skov Golfklub. Denne gang er det udstyrsleverandøren Wilson, som er kendt for deres meget tilgivende jern og køller. Vi er på drivinrangen fra kl. 14.00-18.00.

Har du lyst til at få en GRATIS og uforpligtende fitting, hvor vi hjælper dig med at få skræddersyet golfudstyret til dig og netop dit sving, kan du booke tid til en Trackmanfitting ved at tage fat i Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf. 41104534.

Du kan også sagtens ”bare” møde op, og prøve de mange lækre produkter, som findes i Wilsons sortiment.

Vel mødt til en god dag på drivingrange 😊

 

PEDEL SØGES til tiltrædelse hurtigst muligt.

Kære medlemmer

Det går stærkt i vores golfklub, og vores dygtige personale og frivillige har indimellem svært ved at nå nogle af de praktiske opgaver, som melder sig på ugentlig basis… Vi søger derfor en “Pedel”, som har hænderne skruet rigtigt på, og som ikke er bange for at tage fat. Opgaverne vil primært være af praktisk karakter, og du vil i dagligdagen få din “opgaveliste” som en blanding af opgaver fra Husudvalget, baneudvalget og administrationen. 

Stillingen vil være en sæsonstilling 6-8 timer pr. uge fra 1. april-1. nevember, og i år altså “kun” fra ansættelsesdato til sæsonafslutningen. 

Vi håber at finde den helt rigtige kandidat til jobbet i vores skønne medlemsskare, (måske en nyslået folkepensionist, som ikke helt er klar til at slippe arbejdsmarkedet, men stadig gerne vil have tid til golf?)

Ansøgninger sendes på mail til Casper på: casper@roldskovgolf.dk, eller ved at give Casper et ring på tlf. 41104534

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

 

Projekt momskompensation - Hjælp Rold Skov Golfklub 😘

Vi vil så gerne have momskompensation, og få en god del af vores momsbetaling igen 🤑 det kræver blandt andet at mindst 100 vælger at give klubben en pengegave på mindst 200 kr.

Både personer og virksomheder kan indbetale, og det er ikke et krav at man er medlem af klubben 

Gavebeløbet på mindst 200 kr. kan sendes pr. mobilepay 69581 eller indsættes på konto 9812 2076867332 🙏🥳

Anfør dit DGU-nummer og dit cpr eller CVR nummer. Vi indberetter til SKAT så du får fradrag for beløbet 👍

STOR tak jer, der allerede har indbetalt et beløb 😍 det indsamlede beløb bruges til nyindretning af Hul 19.

God sommer fra RSG Bestyrelse

 

RSG Open d. 22/8-2020

Lørdag d. 22. august løber en af Rold Skov Golfklubs mest traditionsrige turneringer, nemlig RSG Open af stablen. RSG Open er en holdturnering for 4 mandshold, hvor man spiller under formatet “De 3 bedste scores på holdet tæller på hvert hul)

Du kan læse mere om RSG Open, og tilmelde dig via dette link. 

 

 

Fortsat god sæson til jer alle

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

 

NYHEDSBREV D. 31/7-2020

 

 

 

Frivillige søges til rengøring af klubhus den 2. august kl 9-13

 

Opgaver:

 

-      Rengøring af toiletter, herunder toiletter, håndvaske samt vægge. Det samme for toilettet som vender ud mod hul 9.

 

-      Rengøring af gangarealer, herunder vinduer, vægge og de lofter der kan nåes. 

 

-      Grundig rengøring af vægge og gulv i Hul 19.

 

-      Vaske og pudse glasvæg på terrassen. 

 

-      Rengøring af relaxområde over hul 19.

 

-      Fjerne ukrudt på terrasserne, fliseareal ved indgangen, samt fjerne ukrudt i bedet ved indgangen. 

 

-      Fjernet ukrudt på gårdsplads. 

 

 

 

Har du lyst og tid at hjælpe med en eller flere af ovenstående opgaver, da send en SMS til Jan Maarup, eller giv et kald på tlf 22362832. 

 

Jeg håber at der vil være en god flok som gerne vil give et nap med søndag formiddag, så vi alle kan få et nydeligt klubhus til glæde og gavn for alle 🏌👍

 

Med venlig hilsen

 

Husudvalget

 

 

 

Wilson Demodag onsdag d. 12/8

 

 

 

Onsdag d. 12/8 holder vi igen demodag i Rold Skov Golfklub. Denne gang er det udstyrsleverandøren Wilson, som er kendt for deres meget tilgivende jern og køller. Vi er på drivinrangen fra kl. 14.00-18.00.

 

Har du lyst til at få en GRATIS og uforpligtende fitting, hvor vi hjælper dig med at få skræddersyet golfudstyret til dig og netop dit sving, kan du booke tid til en Trackmanfitting ved at tage fat i Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf. 41104534.

 

Du kan også sagtens ”bare” møde op, og prøve de mange lækre produkter, som findes i Wilsons sortiment.

 

Vel mødt til en god dag på drivingrange 😊

 

 

 

Projekt momskompensation - Hjælp Rold Skov Golfklub 😘

 

 

 

Vi vil så gerne have momskompensation, og få en god del af vores momsbetaling igen 🤑 det kræver blandt andet at mindst 100 vælger at give klubben en pengegave på mindst 200 kr.

 

Både personer og virksomheder kan indbetale, og det er ikke et krav at man er medlem af klubben ⛳️

 

Gavebeløbet på mindst 200 kr. kan sendes pr. mobilepay 69581 eller indsættes på konto 9812 2076867332 🙏🥳

 

Anfør dit DGU-nummer og dit cpr eller CVR nummer. Vi indberetter til SKAT så du får fradrag for beløbet 👍

 

STOR tak jer, der allerede har indbetalt et beløb 😍 det indsamlede beløb bruges til nyindretning af Hul 19.

 

God sommer fra RSG Bestyrelse

 

 

 

Brug af boldautomat 

 

 

 

Vi har i juli måned haft rigtig mange greenfee spillere i Rold Skov Golfklub. I den forbindelse, har vi haft rig mulighed for at sælge poletter til disse greenfee spillere, hvilket skaber omsætning til vores golfklub. Vi har en masse søde medlemmer i vores klub, som har været rare at hjælpe greenfee spillere, med at trække gratis bolde fra deres boldkort. Det er meget vigtigt at pointere, at det KUN er medlemmer af Rold Skov Golfklub, som har gratis træningsbolde! Alle greenfee spillere, herunder også medlemmer af vores fritspilsordning “Golfring 2020” skal betale for deres bolde ved at købe poletter i shoppen... Vi håber at i medlemmer vil være med til at sprede budskabet til vores dejlige gæster, så de kan varme op inden runden, mens vi samtidig får lidt penge i vores alles fælles klubkasse.

 

 

 

 

 

RSG Open d. 22/8-2020

 

 

 

Lørdag d. 22. august løber en af Rold Skov Golfklubs mest traditionsrige turneringer, nemlig RSG Open af stablen. RSG Open er en holdturnering for 4 mandshold, hvor man spiller under formatet “De 3 bedste scores på holdet tæller på hvert hul)

 

Du kan læse mere om RSG Open, og tilmelde dig via dette link. 

 

 

 

Arbejde på banen

 

 

 

Til venlig info prikker og topdresser vi greens mandag-tirsdag d. 10/8-11/8. Arbejdet vil foregå fra morgenstunden, hvor golfbox er blokeret. Banen vil være fuldt spilbar når arbejdet er færdigt begge dage, og arbejdet vil ikke være til gene for spillet.

 

 

 

Fortsat god sæson til jer alle

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

 

NYHEDSBREV D. 29/6-2020

 

SOMMERUDSALG I SHOPPEN

Sommeren er over os, og det fejrer vi i shoppen med en masse lækre sommertilbud! Hele juli måned kører vi derfor køb 3 betal for 2 på alt tøj i butikken. Der er også tilbud på sko, bags, vogne og meget meget mere…

Se nogle af de mange gode tilbud ved at følge dette link.

 

Greenfee tilbud i juli måned - KUN 100kr!

Kære medlemmer

Vi gentager succesen fra 2019, og laver igen i 2020 et greenfee tilbud på KUN 100kr pr. runde i Rold Skov Golfklub i hele juli måned.

Så skynd dig at tage fat i venner og bekendte i Golfdanmark, og book en runde til dem sammen med jer for kun 100kr.

“DEL GERNE MED ALLE DE GOLFSPILLERE I KENDER” :-)

I kan læse mere om booking af de billige runder via dette link. 

 

Rebild Open d. 4/7 – 2020

”SIDSTE CHANCE!!”

Kære medlemmer

Nu er vi snart klar til en den årlige udgave af den traditionsrige Rebild Open turnering i Rold Skov Golfklub. Den afholdes lørdag d. 4/7 med gunstart kl. 9.00.

Som noget nyt i år vil Rebild open ikke foregå over 2 dage, men i stedet blive samlet i en stor dag, om lørdagen, hvor vi på blot en enkelt runde vil kæmpe om den prestigefyldte grønne trøje, som gives til den samlede vinder af turneringen. Udover en samlet vinder af Rebild open, vil der blive konkurreret i 3 lige store rækker, om lækre præmier fra klubbens proshop og andre sponsorer.

Matchfee på 175 kr inkluderer lækker frokost eksklusiv drikkevarer. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en dejlig dag i Rold Skov Golfklub

Du kan tilmelde dig turneringen i golfbox via dette Link

 

Problemer med Vandingsanlægget

Grundet midlertidige problemer med vandingsanlæggene kan i den kommende tid komme til at opleve, at vi vander Greens på lidt andre tidspunkter end normalt 😊

Dette skyldes, at alle Greens vandingsanlæg skal tændes manuelt en af gangen...

Vi håber på forståelse og glæder os til at problemerne er løst 😊👍

 

HUSK...! 

At vi er overgået til et system med 2 x 9 huller i rold skov golfklub, hvor vi veksler mellem at starte på de 2 sløjfer hver anden uge… Det betyder således, at vi i ulige uger spiller ud fra Spar Nord sløjfen (Den gamle forni) og i lige uger starter ud fra Danske Bank sløfen (Den gamle bagni)

 

Fortsat god sæson til jer alle

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

 

 

 

 

NYHEDSBREV D. 17/6-2020

 

Greenfee tilbud i juli måned - KUN 100kr!

 

Kære medlemmer

 

Vi gentager succesen fra 2019, og laver igen i 2020 et greenfee tilbud på KUN 100kr pr. runde i Rold Skov Golfklub i hele juli måned.

 

Så skynd dig at tage fat i venner og bekendte i golfdanmark, og book en runde til dem sammen med jer for kun 100kr.

 

“DEL GERNE MED ALLE DE GOLFSPILLERE I KENDER” :-)

 

I kan læse mere om booking af de billige runder via dette link. 

 

 

 

Gratis at være junior uden banetilladelse i Rold Skov Golfklub

 

Vi vil i Rold Skov Golfklub gerne arbejde målrettet på at få flere juniorer i klubben, og der er derfor blevet truffet beslutning om, at det fremadrettet skal være GRATIS at være juniormedlem i Rold Skov Golfklub ind til man får banetilladelse. Dog skal alle juniorspillere en gang om året betale 100kr for at have frie træningsbolde…

 

Så kender du en ung gut eller gutinde, som du synes skal igang med Verdens bedste spil, så kan du nu ganske gratis og uforpligtende få dem igang med golfspillet. For yderligere information om indmeldelse af juniorer, juniortræning m.m. kontakt kontoret.

 

 

 

Golf eller GRATIS hold 3

 

På søndag starter det næste hold Golf eller Gratis op, og vi glæder os til at byde endnu flere nybegyndere velkommen i Rold Skov Golfklub

 

Kender du nogen, som skal igang med golfens univers, så er det NU du skal få dem til at melde sig. 

 

Vi holder introdag på søndag d. 21/6 fra kl. 10.00-14.00.

 

Holdtræningen begynder allerede på onsdag d. 24/6 og vil køre på følgende datoer: 

 

Ons d. 24/6 kl. 17-19, lør d. 27/6 kl. 9-11, Ons d. 1/7 kl. 17-18, Lør d. 4/7 kl. 9-11 og Ons d. 8/7 kl. 17-19

 

Læs mere om Golf eller GRATIS via dette link.

 

 

 

Golfens Dag/ Ta en ven med til golf d. 21/6

 

På søndag afholder vi Golfens Dag/Ta en ven med til golf i Rold Skov Golfklub.

 

Dagens program:

 

Kl. 10.00 Briefing

 

Kl. 10.15-11.45 Træning ved klubbens træner og eliteafdeling

 

Kl. 12.00-13.30 Spil på par 3 banen med søde begynderhjælpere

 

Kl. 13.30-14.00 Klubben er vært ved en kold drik på terrassen ved klubhuset

 

Ønsker du at tilmelde en samlever, nabo, ven eller fjende, kan dette gøre på mail til casper på: casper@roldskovgolf.dk

 

 

 

Rebild Open d. 4/7 - 2020

 

Kære medlemmer

 

Nu er vi snart klar til en den årlige udgave af den traditionsrige Rebild Open turnering i Rold Skov Golfklub. Den afholdes lørdag d. 4/7 med gunstart kl. 9.00.

 

Som noget nyt i år vil Rebild open ikke foregå over 2 dage, men i stedet blive samlet i en stor dag, om lørdagen, hvor vi på blot en enkelt runde vil kæmpe om den prestigefyldte grønne trøje, som gives til den samlede vinder af turneringen. Udover en samlet vinder af Rebild open, vil der blive konkurreret i 3 lige store rækker, om lækre præmier fra klubbens proshop og andre sponsorer.

 

Matchfee på 175 kr inkluderer lækker frokost eksklusiv drikkevarer. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en dejlig dag i Rold Skov Golfklub

 

Du kan tilmelde dig turneringen i golfbox via dette Link

 

 

 

HUSK...! 

 

At vi er overgået til et system med 2 x 9 huller i rold skov golfklub, hvor vi veksler mellem at starte på de 2 sløjfer hver anden uge… Det betyder således, at vi i ulige uger spiller ud fra Spar Nord sløjfen (Den gamle forni) og i lige uger starter ud fra Danske Bank sløfen (Den gamle bagni)

 

 

 

Fortsat god sæson til jer alle

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

NYHEDSBREV D. 11/6-2020

 

 

 

Golfens dag/ Tá en ven med til golf d. 21/6 kl. 10.00

 

Kære medlemmer

 

Søndag d. 21/6 afholder vi åbent hus arrangement i Rold Skov Golfklub ifbm den landsdækkende golfens dag :)

 

I den forbindelse vil du som medlem have mulighed for at tage en samlever, en kolega, en ven eller en fjende med ud i golfklubben til en FED introdag! 

 

Dagen vil bestå af et en lille brifing kl. 10.00 i klubhuset efterfuldt af en times træning ved vores pro Lars Michael og klubbens eliteafdeling. Efter træningen vil der blive arrangeret en runde golf på Par 3 banen for alle de fremmødte, hvor der vil blive spillet 6 huller. 

 

Efter runden vil Rold Skov Golfklub være vært ved en øl eller sodavand på terrassen ved hul 19 :-)

 

Du tilmelder dig eller og din ven til golfens dag på mail til kontoret: info@roldskovgolf.dk

 

Golf eller GRATIS hold 3, starter i ugen efter golfens dag (nærmere info om træningstider følger)

 

 

 

Vi mangler kaninhjælpere…

 

 

 

Vi er i 2020 blevet overvældet af succes med over 100 tilmeldte nybegyndere til vores golf eller gratis begynderforløb! :)

 

Dette betyder i midlertid også, at der er større pres end nogensinde før på vores ugentlige kaninmatcher om tirsdagen. Vi har mange søde kaninhjælpere, men kunne sagtens bruge 10-15 mere i vores flok, så vi er sikre på altid, at kunne tilbyde vores begyndere en “garvet” golfer at spille med. 

 

Vi spiller hver tirsdag med gunstart kl. 18.00 og mødetid på drivingrange kl. 17.30. Efter runden er der mulighed for at spise i Cafe hul 19 sammen med kaninerne. Hver den første tirsdag i måneden er der “tvungen” spisning, da dette er vores fælles spisning, til gengæld er RSG vært ved maden for kaninhjælperne ved alle fællesspisninger som tak for indsatsen. Alle øvrige tirsdage, kan både hjælpere og kaniner (hvis man ønsker det) melde sig på spisning, som er dagens ret fra pigerne i hul 19, til mellem 50kr og 85kr alt efter menuen :-)

 

Kunne du tænke dig at melde dig under fanerne, som hjælper kan du gøre dette ved at sende en mail til klubbens begynder udvalgsformand Per Kærager på mail: per@rentnordjysk.dk eller ringe til per på tlf: 22 59 47 33

 

Med venlig hilsen

 

Begynderudvalget

 

 

 

Rebild Open d. 4/7 - 2020

 

Nu er vi snart klar til en den årlige udgave af den traditionsrige Rebild Open turnering i Rold Skov Golfklub. Den afholdes lørdag d. 4/7 med gunstart kl. 9.00.

 

Som noget nyt i år vil Rebild open ikke foregå over 2 dage, men i stedet blive samlet i en stor dag, om lørdagen, hvor vi på blot en enkelt runde vil kæmpe om den prestigefyldte grønne trøje, som gives til den samlede vinder af turneringen. Udover en samlet vinder af Rebild open, vil der blive konkurreret i 3 lige store rækker, om lækre præmier fra klubbens proshop og andre sponsorer.

 

Matchfee på 175 kr inkluderer lækker frokost eksklusiv drikkevarer. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en dejlig dag i Rold Skov Golfklub

 

Du kan tilmelde dig turneringen i golfbox via dette Link

 

De bedste hilsner

 

Match Udvalget

 

 

 

Frivillige søges til Banegruppen

 

 

 

Vores dejlige bane står rigtig flot, hvilket primært skyldes vor dygtige chefgreenkeeper, som sammen sine ligeledes dygtige medarbejdere, yder en formidabel indsats.

 

Vor bane fylder rigtig meget i landskabet, så meget at en normal arbejdsdag for greenkeeper staben ikke slår til såfremt alt, hvad der ikke har med græssets pleje at gøre, også skal holdes og trimmes til et niveau lig med, eller højere end, det nuværende. Dette arbejde kræver en ikke ubetydelig indsats fra frivillige.

 

Banegruppen eksisterer nu på tredje år og består af en lille gruppe frivillige som arbejder én dag ugentlig, mandag eller tirsdag i tidsrummet kl. 09:00 – 13:00. Greenkeeper stiller velvilligt maskiner og værktøj til vor rådighed, så arbejdet bliver så skånsomt som muligt.

 

Er der blandt medlemmerne, nogle der har tid og lyst til, at deltage i arbejdet med forskønnelse af vort dejlige anlæg, vil vi i Banegruppen, med stor glæde byde Jer, der kunne tænke sig at deltage, velkommen i vor hyggelige gruppe. Der er ikke mødepligt hver uge, man kommer og giver en hånd med, når man har lyst og tid.

 

Efter veludført arbejde, samles vi ofte til en kop kaffe, sponseret af klubben, eller en øl, velvilligt doneret af nogle af klubbens medlemmer, som ikke har mulighed for at deltage.

 

Interesserede bedes melde sig til undertegnede via mail. rich@mail.dk

 

Med venlig hilsen

 

Richard Odgaard 

 

Baneudvalgsformand

 

 

 

OBS!

 

I morgen (Fredag d. 12/6) lukker hul 19 og proshop/sekretariatet kl. 15 grundet personalearrangement :-)

 

 

 

Fortsat god sæson til jer alle

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

NYHEDSBREV D. 31/5-2020

 

 

 

Skiftevis start fra Spar Nord hul 1 og Danske Bank hul 1

 

Kære medlemmer

 

Fra i morgen starter vi op på det nye system, hvor vores golfbane deles op i to 9 huls sløjfer. Den ene sløjfe hedder Spar Nord sløjfen, og denne sløjfe er den gamle forni. Den anden sløjfe hedder Danske Bank sløjfen, og denne sløjfe er den gamle bagni. I ulige uger vil der være start fra Spar Nord hul 1, og i lige uger vil der være start fra Danske Bank sløjfens hul 1.

 

I morgen (mandag d. 1. juni) skriver vi uge 23. Dette er en ulige uge, og derfor starter vi på Spar Nord sløjfens hul 1 (det gamle hul 1)

 

Næste mandag (d. 8. juni) skriver vi uge 24. Dette er en lige uge, så her vil der være start på Danske Bank sløjfens hul et (det gamle hul 10)

 

Fra i morgen vil jeres scorekort ligeledes se anderledes ud end de plejer. Der vil ikke længere stå Hvid, Gul, Blå og Rød tee, men i stedet tee 63, 58, 56 & 49.

 

Der vil heller ikke stå hul 1-18, men i stedet S (Spar Nord) 1-9 og D (Danske Bank) 1-9 

 

Der vil komme en advarsel frem i golfbox, når i booker en tid, som minder jer om hvor i skal starte den pågældende dag, og der vil stå skilte på både Spar Nord 1 og på Danske Bank 1, der fortæller hvilket hul der er starthullet.

 

  

 

ÅBNINGSMATCH d. 7/6 2020

 

Kære medlemmer

 

Nu er vi klar til en lidt forsinket udgave af den traditionsrige åbningsmatch i Rold Skov Golfklub. Den afholdes på søndag d. 7/6 med gunstart fra kl. 9.00

 

Matchen bliver en lille smule modificeret på grund af de stadigt gældende regler omkring forsamling af mennesker pga Covid 19. Turneringen vil blive spillet som en 18 hullers individuel match i 3 rækker. A Rækken spiller slagspil B + C rækken spiller stableford. Rækkerne bliver lavet, så det er 3 lige store rækker. 

 

Der vil grundet forsamlingsforbud reglerne IKKE være samling og standerhejsning i gården, men i stedet blive udsendt en virtuel velkomst til de tilmeldte dagen før matchen, fra vores klubformand Henrik Brandt. Nærmere info herom følger...

 

Der vil blive lavet en Gunstart kl. 9.00, og det er vigtigt at i husker, at i skal mødes direkte på det hul i skal starte på i stedet for i klubhuset. På hullet vil jeres scorekort ligge klar til jer. På det enkelte hul vil der derfor højst kunne samles 8 personer, husk at holde afstand.

 

Efter matchen vil der være servering i hul 19 i hul 19, 19,5 og i et telt på terrassen. Borde og stole vil blive sat op, så vi overholder alle retningslinjer ifbm Covid 19 om afstand og der vil være sat sprit frem til håndhygiejne.

 

Matchfee på 175 kr inkluderer lækker frokost eksklusiv drikkevarer. (Da score kortene ligger ude på hullerne har i ikke mulighed for at betale ved afhentning af scorekort, som vi plejer. Alle deltagere vil i stedet for modtage en faktura på matchfee pr. mail)

 

Der vil efter matchen blive afholdt præmieoverrækkelse, hvor folk skal blive på de pladser de er blevet tildelt, så vi overholder forsamlingsforbudet. 

 

Der vil blive opsat 2 forskellige udskænkningssteder for drikkevarer, så vi ikke kommer til at stå for tæt ifbm afhentning af disse... 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til årets første match i Rold Skov Golfklub

 

Du kan tilmelde dig turneringen i golfbox via dette link.

 

De bedste hilsner

 

Match Udvalget

 

 

 

Demodag med Wilson/Staff d. 6/6

 

 

 

På næste lørdag d. 6/6 holder vi demodag med en af golf markedets førende udstyrsleverandører. 

 

På dagen vil du kunne prøve alle de seneste nyheder fra Wilson/Staff og få muligheden for at få “fittet” (skræddersyet) golfudstyret i længde, flex, lie og grib tykkelse, så det passer helt perfekt til dig. 

 

WILSON/STAFF kommer på Drivingrangen fra kl. 10.00-14.00

 

Wilson/Staff har alt fra Køller & Jernsæt, til Wedges & Putters, så du kan komme til at prøve alt hvad hjertet måtte begære... 

 

Du kan booke tid ved at kontakte Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf 41 10 45 34 

 

Alternativt kan du bare kigge op på drivingrangen og prøve grejet uden trackman.

 

Vel mødt til en spændende dag på drivingrangen.

 

 

 

Fortsat god sæson til jer alle

 
NYHEDSBREV D. 28/5-2020

 

 

ÅBNINGSMATCH 2020

 

Kære medlemmer

 

Nu er vi klar til en lidt forsinket udgave af den traditionsrige åbningsmatch i Rold Skov Golfklub

 

Matchen bliver en lille smule modificeret på grund af de stadigt gældende regler omkring forsamling af mennesker pga Covid 19. Turneringen vil blive spillet som en 18 hullers individuel match i 3 rækker. A Rækken spiller slagspil B + C rækken spiller stableford. Rækkerne bliver lavet, så det er 3 lige store rækker. 

 

Der vil grundet forsamlingsforbud reglerne IKKE være samling og standerhejsning i gården, men i stedet blive udsendt en virtuel velkomst til de tilmeldte dagen før matchen, fra vores klubformand Henrik Brandt. Nærmere info herom følger...

 

Der vil blive lavet en Gunstart kl. 9.00, og det er vigtigt at i husker, at i skal mødes direkte på det hul i skal starte på i stedet for i klubhuset. På hullet vil jeres scorekort ligge klar til jer. På det enkelte hul vil der derfor højst kunne samles 8 personer, husk at holde afstand.

 

Efter matchen vil der være servering i hul 19 i hul 19, 19,5 og i et telt på terrassen. Borde og stole vil blive sat op, så vi overholder alle retningslinjer ifbm Covid 19 om afstand og der vil være sat sprit frem til håndhygiejne.

 

Matchfee på 175 kr inkluderer lækker frokost eksklusiv drikkevarer. (Da score kortene ligger ude på hullerne har i ikke mulighed for at betale ved afhentning af scorekort, som vi plejer. Alle deltagere vil i stedet for modtage en faktura på matchfee pr. mail)

 

Der vil efter matchen blive afholdt præmieoverrækkelse, hvor folk skal blive på de pladser de er blevet tildelt, så vi overholder forsamlingsforbudet. 

 

Der vil blive opsat 2 forskellige udskænkningssteder for drikkevarer, så vi ikke kommer til at stå for tæt ifbm afhentning af disse... 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til årets første match i Rold Skov Golfklub

 

Du kan tilmelde dig turneringen i golfbox via dette link.

 

De bedste hilsner

 

Match Udvalget

 

 

 

BILLIG træning! SIDSTE CHANCE!

 

 

 

Husk! At Lars Michael Sælger 5 og 10 turskort med store rabatter frem til på søndag! 

 

Du kan således købe et 5 turskort for 600kr og et 10 turskort for kun 1000kr! Normalprisen for et 10 turskort er 1500kr, så du sparer hele 500kr ved at slå til med det samme…

 

Eneste “hage” ved disse billige lektioner er, at de lektionerne SKAL være brugt senest d. 31/10-2020

 

Lars Michael glæder sig til at byde dig velkommen…

 

 

 

 

 

Demodag med Wilson/Staff d. 6/6

 

 

 

På næste lørdag d. 6/6 holder vi demodag med en af golf markedets førende udstyrsleverandører. 

 

På dagen vil du kunne prøve alle de seneste nyheder fra Wilson/Staff og få muligheden for at få “fittet” (skræddersyet) golfudstyret i længde, flex, lie og grib tykkelse, så det passer helt perfekt til dig. 

 

WILSON/STAFF kommer på Drivingrangen fra kl. 10.00-14.00

 

Wilson/Staff har alt fra Køller & Jernsæt, til Wedges & Putters, så du kan komme til at prøve alt hvad hjertet måtte begære... 

 

Du kan booke tid ved at kontakte Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf 41 10 45 34 

 

Alternativt kan du bare kigge op på drivingrangen og prøve grejet uden trackman.

 

 

 

Vel mødt til en spændende dag på drivingrangen.

 

 

 

Mødetid og tids bekræftelse

 

 

 

Kære medlemmer

 

Restauranten er åben, banen er på normalt blus, drivingrangen har igen fået plads til flere og alt er i det hele taget ved at blive normaliseret i vores dejlige golfklub. Dette betyder samtidig, at vi ophæver alle opfordringer om hvornår man møder i golfklubben. Du må dermed helt selv vælge hvornår du ankommer inden din starttid. 

 

Til gengæld vil vi meget gerne have, at i medlemmer påny begynder at bekræfte jeres tider i golfbox, så vi kan se hvordan banen er belagt. I kan bekræfte jeres tid i golfbox app´en eller på touchskærmen i klubhuset… På forhånd tak for hjælpen. 

 

 

 

 

 

Fortsat god sæson til jer alle

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

Nyhedsbrev 20/5-2020

 

Hul 19 åbner for mad i morgen

Kære medlemmer.

Vi kan med stor glæde meddele, at vi nu har mulighed for at åbne hul 19 yderligere op, og begynde at servere mad på udvalgte tidspunkter. I praksis betyder det, at vi fra i morgen (torsdag d. 21/5) vil have mulighed for at servere mad for medlemmer og gæster igen. Da vi fortsat ikke er fuldt bemandet i hul 19 vil det dog kun være muligt at bestille mad på de dage, hvor Cathrine er på arbejde. Udenfor disse tidsrum vil du dog fortsat kunne købe drikkevarer, da baren vil være betjent af medlemmer fra vores dejlige korps af frivillige…

Åbningstiderne i hul 19 vil fra begyndelsen hedde:

Man-Fredag 12-20 Lør-Søn-Helligdage 11.00-17.00 

Vi glæder os til igen at kunne byde jer velkommen i vores dejlige Cafe Hul 19 :)

 

Banen normaliseres

Med de seneste retningslinjer fra DGU er vi nu gået i gang med normaliseringen af golfbanens udtryk. I vil derfor ved jeres næste besøg i golfklubben kunne se, at skumgummiet er taget op af hullerne, riverne er tilbage i bunkers, boldvaskere og skraldespande er igen brugbare og der er åbnet for vandhanerne. Dette betyder samtidig, at den midlertidige lokalregel omkring at droppe i bunkers ved dårligt leje, er ophævet med øjeblikkelig virkning. HUSK! At bunkerriver skal lægges helt ned i bunkeren efter brug.

 

2 sløjfer pr. 1. juni

Som tidligere adviseret vil vi i år forsøge os med skiftende starthuller på vores golfbane. Det vil således blive sådan, at vi fra mandag d. 1. juni vil indføre, at man i ulige uger starter på Spar Nord sløjfens hul 1, mens man i lige uger starter på Danske Bank sløjfens hul 1. 

Vi vil i det næste nyhedsbrev gå lidt dybere i detaljer omkring denne ændring.

 

Demodag med Cleveland/Srixon mandag d. 25/5

På mandag afholder vi årets 3. demodag i Rold Skov Golfklub. Denne gang er det udstyrsleverandørerne Cleveland & Srixon der kommer på besøg. 

Vi er på drivingrangen fra kl. 15.00-18.00. Ønsker du at få en tid til en GRATIS trackmanfitting, kan du booke denne ved at sende Casper en mail på. casper@roldskovgolf.dk eller kigge ind i shoppens åbningstid.

 

BILLIG træning!

Lars Michael er fortsat i gavehumør, og vil derfor gerne give jer medlemmer et RIGTIG GODT tilbud på træning. Resten af maj måned har du derfor mulighed for at erhverve dig et klippekort til træning hos Lars Michael til MEGET billige penge!

Du kan således købe et 5 turskort for 600kr og et 10 turskort for kun 1000kr! Normalprisen for et 10 turskort er 1500kr, så du sparer hele 500kr ved at slå til med det samme…

Eneste “hage” ved disse billige lektioner er, at de lektionerne SKAL være brugt senest d. 31/10-2020

Du køber dit 5 eller 10 turskort i shoppen, og HUSK, tilbuddet gælder kun frem til 31/5 :-)

 

Forårstilbud i shoppen

Sæsonen er i fuld sving, og shoppen bugner fortsat af lækre forårsvarer. Vi har lavet et lille forårsudsalg, med nogle lækre udvalgte produkter til meget favorable priser. Der er bl.a. 20% rabat på alt tøj og alle sko i butikken. Der er tilbud, på udvalgte bags og vogne, samt nogle skarpe priser på golf kikkerter til afstandsmåling og lækre bolde…

Du kan se flere af de stærke tilbud ved at følge dette link. [Se tilbud]

 

Fortsat god sæson til jer alle :-)

 

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

Nyhedsbrev 6/5-2020

 

Golf eller GRATIS hold 2

Kære medlemmer

Efter overvældende succes med hele 70 tilmeldte til GOLF eller Gratis hold 1, er vi nu klar til at starte op for hold 2! 🤩

Kender du nogen i din omgangskreds, som skal i gang med verdens bedste spil, så er det NU du skal melde dig...! 🏌‍♂😃

Vi starter de nye hold op onsdag d. 13/5.

De nye får: GRATIS ugentlig træning både individuelt og på hold, låneudstyr, regelundervisning, frit spil på par 3 banen, spil på 18 huls banen med et medlem, ugentlige begynderturneringer med vores søde begynder hjælpere og meget meget mere 😀

For tilmelding eller yderligere info om det GRATIS prøvemedlemskab, kan du kontakte Casper på tlf. 41 10 45 34 eller på mail: casper@roldskovgolf.dk 

ØNSKER i at give et gavekort til et GRATIS prøvemedlemskab, kan i printe et sådan gavekort via dette link. (se bort fra startdatoen på gavekortet, som vil være 13/5 i stedet for 28/3)

 

Demodag med Wilson/STAFF på fredag d. 8/5 

På fredag d. 8/5 holder vi demodag med en af golf markedets førende udstyrsleverandører. 

På dagen vil du kunne prøve alle de seneste nyheder fra Wilson/Staff og få muligheden for at få “fittet” (skræddersyet) golfudstyret i længde, flex, lie og grib tykkelse, så det passer helt perfekt til dig. 

WILSON/STAFF kommer fredag d. 8 maj fra 10.00-14.00

Wilson/Staff har alt fra Køller & Jernsæt, til Wedges & Putters, så du kan komme til at prøve alt hvad hjertet måtte begære... 

Af hensyn til reglerne omkring Covid 19 er det nødvendigt, at booke en tid til at prøve udstyr. Du kan booke tid ved at kontakte Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf 41 10 45 34

Vel mødt til en par spændende dag på Driving Range 

 

NY midlertidig lokal regel om oplæg i bunker

For at imødegå alle de, som gerne vil spille tællende runder, har vi besluttet at indføre en ny lokal regel i tråd med DGU´s anbefalinger, omkring oplæg i bunkers m.m.

Midlertidig lokalregel - lempelse i urevne bunkere

"Områder i bunkere, hvor sandet ikke er revet/udglattet, behandles som areal under reparation. Gene eksisterer ikke, hvis forholdet kun er til gene for spillerens stance. Lempelse efter Regel 16.1c. Der kan droppes uden straf i bunkeren inden for en køllelængde fra nærmeste punkt for fuld lempelse, ikke nærmere flaget."

Lokal Reglen kan KUN anvendes under de nuværende forhold, og kun indtil DGU tilbagekalder muligheden.

 

Reglen træder i kræfter med øjeblikkelig virkning. Du kan læse mere om den nye midlertidig lokal regel via dette link.

 

Fortsat god sæson til jer alle :-)

 

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

 

 

Nyhedsbrev 24/4-2020

 

 

 

Nye muligheder for booking af spilletider

 

Kære medlemmer. 

 

I et forsøg på at udnytte kapaciteten på vores golfbane optimalt, har vi sammen med klubberne i klubben fundet en opsætning for tidsbestilling i Rold Skov Golfklub. Klubberne i klubben vil således fremadrettet ikke længere have BLOK tider i golfbox, men i stedet vil de have tider med fortrinsret, som udløber 48 timer før starttidspunktet.

 

Alle starttider i golfbox vil være frie og åbne for alle der ønsker at booke en tid 48 timer før start. 

 

I praksis betyder det, at hvis du forsøger at booke en tid, på et tidspunkt, som “tilhører” en klub i klubben, mere end 48 timer før starttiden, vil du blive mødt af en besked om at tiden er forhåndsreserveret til den pågældende klub i klubben frem til 48 timer før starttiden. Når der er 48 timer til starttiden, vil tiden blive frigivet, og alle medlemmer og gæster vil herefter kunne booke tiden. 

 

På denne måde vil vi kunne undgå at der er tider, som ikke bliver brugt, uden at andre har haft mulighed for at booke den, og du vil som medlem ALTID kunne gå ind på golfbox og booke alle ledige tider, med mindre end 48 timer til start.   

 

 

 

Der åbnes for klubber i klubben i den kommende uge

 

Efter DGU´s seneste udmelding om åbning af enkelte klubaktiviteter, har bestyrelsen i Rold Skov Golfklub besluttet sig for at genåbne for Klubberne i klubben, med virkning fra mandag d. 27/4. Dette betyder, at klubbernes tider i golfbox bliver genindsat, med den netop omtalte fortrinsret, som udløber 48 timer før starttiden. De tider der allerede er booket af andre medlemmer vil ikke blive slettet, og klubberne i klubben kan i den kommende uge derfor opleve at der er medlemmer og gæster, som har nogle af deres vante tider. 

 

 

 

NY Boldautomat

 

Vi har nu fået leveret vores nye boldautomat, hvilket kommer til at give lidt ændringer i måden vi håndterer frie træningsbolde i Rold Skov Golfklub.

 

Bevæggrundene for at investere i den nye maskine er flere. Først og fremmest får vi mulighed for at få lækre nyvaskede bolde ud af maskinen hele tiden, da boldene skal igennem vaskeren for at komme ind i maskinen. Dernæst vil vi få mulighed for at opkræve vores greenfee spillere penge for poletter. Denne indtægt vil naturligvis kunne bidrage positivt til udviklingen af vores træningsfaciliteter fremover. Sidst men ikke mindst vil den nye maskine også give os mulighed for at låse vores bolde inde både om dagen og om natten, hvilket uden tvivl vil mindske det svind af bolde vi desværre oplever. 

 

Når i som medlem af golfklubben fremover skal slå bolde kan i tanke disse på en af 2 måder… I kan hente gratis poletter i proshoppen i dennes åbningstid, som i så kan bruge i maskinen, til at få 1 spand pr. pollet. I kan som medlem få alle de poletter i måtte ønske, men i kan kun hente 2 poletter ad gangen så vi er sikker på at vi har nok til alle. Alternativt kan man købe sig et boldkort for 100kr. På dette boldkort kan man få påfyldt 30 spande ad gangen, så man ikke behøver at hente poletter hver gang man vil slå bolde. Det er gratis at få påfyldt bolde på kortet, og det kan påfyldes så mange gange man ønsker det uden merbetaling, da det alene er kortet man betaler for.

 

HUSK, at det kun fremadrettet er jer medlemmer, som har frie bolde, og at i derfor ikke må give bolde til andre end jer selv eller andre medlemmer med jeres kort eller poletter.   

 

 

 

Nye Teesteds skilte og Tee markeringer

 

Som nogle måske allerede har bemærket er der kommet nye teesteds skilte samt markeringer på hele banen. På disse skilte er farverne hvid, gul, blå og rød udskiftet med tal. Disse tal repræsenterer det antal meter banen er fra det pågældende teested. 

 

Ideen er, at man i fremtiden ikke skal vælge teested ud fra hvilket køn man er, men i stedet for, ud fra hvor langt man slår bolden og ens øvrige golfmæssige færdigheder. 

 

Vi er af den overbevisning at golf for nogle medlemmer ville være en langt sjovere sportsgren, hvis man spiller fra et teested med kortere huller, på trods af, at man vil have færre tildelte slag på banen. 

 

Inden længe vil i opleve, at farverne også forsvinder i scorekort, samt konverteringstabeller, som ligeledes vil blive udskiftet med disse tal. 

 

Vi håber i vil tage godt imod de nye tiltag og står klar til at modtage jer, hvis i måtte have spørgsmål til noget.

 

 

 

Demodage i maj måned. 

 

Den første uge i maj holder vi hele 2 demonstrationsdage med nogle af golfmarkedets førende udstyrsleverandører. 

 

Begge dage vil du få mulighed for at prøve nyheder fra de 2 mærker, og få muligheden for at få “fittet” (skræddersyet) golfudstyret i længde, flex, lie og griptykkelse, så det passer helt perfekt til dig. 

 

CALLAWAY kommer mandag d. 4. maj fra 15.00-18.00 

 

WILSON/STAFF kommer fredag d. 8 maj fra 10.00-14.00

 

Begge leverandører har alt fra Køller & Jernsæt, til Wegdes & Putters, så du kan komme til at prøve alt hvad hjertet måtte begære... 

 

Af hensyn til reglerne omkring Covid 19 er det nødvendigt, at booke en tid til at prøve udstyr. Du kan booke tid ved at kontakte Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf 41 10 45 34

 

Vel mødt til et par spændende dage på Drivingrangen 

 

Oprydning

 

Som en konsekvens af de særlige omstændigheder vi lever under og som en sikring af klubbens økonomi er flere medarbejdere stadig hjemsendt, det betyder naturligvis at vi mangler hænder flere steder. Det er blandt andet derfor, men også på grund af smittespredning at skraldespande er afspærret.

 

Det er også sådan at der mangler hænder til oprydning af bolde, spande og ikke mindst affald på drivingrange og indspilsområder. 

 

Vi skal derfor endnu en gang opfordre dig til at samle overskydende bolde, spande med mere op på træningsområderne og lægge dem tilbage hvor du tog dem, på den måde kan vore personale koncentrere sig om at passe og pleje banen.

 

På forhånd tak for din hjælp med at holde klubbens arealer ryddelige og indbydende også for de næste der kommer.

 

 

 

Pas godt på jer selv og hinanden vi kan stadig være sammen - på afstand :-)

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

Nyhedsbrev 21/4-2020

 

Opdaterede åbningstider i proshop/sekretariat

Kære medlemmer

Golfsæsonen er nu kommet godt i gang, og golfklubben summer af aktivitet. Vi udvider derfor nu åbningstiden i både shop og sekretariat, som pga af hjemsendte medarbejdere har været mindre åbent. Fra d. 21/4 hedder åbningstiderne: Mandag-Fredag fra 10.00-16.00 og Lørdag/Søndag fra 9.00-14.00. Ønsker du hjælp udenfor disse åbningstider kan du kontakte Casper på tlf. 41 10 45 34 eller på mail: casper@roldskovgolf.dk

 

GOLF eller GRATIS starter NU!!

Vi skal nu have gang i den næste generation af golfspillere, og vi sætter derfor nu gang i vores nye prøvemedlemskab, som hedder Golf eller Gratis. Vi starter op i den kommende weekend, med 2 introdage både lørdag og søndag fra. 10.00-13.00. 

Kender du nogen, som skal prøve kræfter med golfens verden, så er det nu, at du skal tage fat i dem, og få dem tilmeldt vores 3 måneders GRATIS prøvemedlemskab. Vi er PT 45 tilmeldte til de første hold, men kan godt have lidt flere med. De første 3 uger af forløbet, vil der blive arrangeret 5 gruppelektioner for alle deltagere, så man efter 3 uger allerede har været alle spillets facetter igennem. Man vil få adgang til online regel undervisning, få mulighed for at tage gratis individuelle lektioner hos proen og sidst men ikke mindst må man spille på den store bane med et etableret medlem af golfklubben allerede fra første dag. 

Kender du nogen der skal tilmelders Golf eller Gratis kan de kontakte Casper på tlf. 41 10 45 34 eller på mail: casper@roldskovgolf.dk

Du kan læse mere om indholdet af prøvemedlemskabet via dette link.

 

Vi forlænger tilbuddet på træning med en uge...

TRÆNING for kun 50kr!! 🏌‍♂😎

Vores nye Pro Lars Michael er i fuld gang med undervisningen, og der er rigtig mange, som har benyttet sig af de billige introlektioner til kun 50kr. Der har været så stor efterspørgsel på lektionerne, at en del medlemmer har måttet gå forgæves. Vi har derfor besluttet os for at forlænge tilbuddet, så det nu gælder hele næste uge med, altså til og med søndag d. 3. maj. Du må som medlem maximalt booke 2 af disse intro lektioner til 50kr, da det ellers ikke er muligt at nå de mange medlemmer, som ønsker at komme i gang med træningen.

Du kan booke lektionerne på golfbox under træning eller kigge ind i shoppen! 🏌‍♂️ Lektionerne betales i shoppen før eller efter træning.

Ønsker man at købe yderligere lektioner hos Lars Michael, så har han tilbud på 5 turskort til 800kr eller et 10 turskort til 1500kr. Alle 5 turs og 10 turskort bliver oprettet i golfbox, og har en løbetid på 12 måneder fra købsdato.

Træningen vil foregå på 2 meters afstand, så de fornødne forholdsregler overholdes ifht Corona... 

 

Demodage i maj måned. 

Den første uge i maj holder vi hele 2 demonstrationsdage med nogle af golfmarkedets førende udstyrsleverandører. 

Begge dage vil du få mulighed for at prøve nyheder fra de 2 mærker, og få muligheden for at få “fittet” (skræddersyet) golfudstyret i længde, flex, lie og griptykkelse, så det passer helt perfekt til dig. 

CALLAWAY kommer mandag d. 4. maj fra 15.00-18.00 

WILSON/STAFF kommer fredag d. 8 maj fra 10.00-14.00

Begge leverandører har alt fra Køller & Jernsæt, til Wegdes & Putters, så du kan komme til at prøve alt hvad hjertet måtte begære... 

Af hensyn til reglerne omkring Covid 19 er det nødvendigt, at booke en tid til at prøve udstyr. Du kan booke tid ved at kontakte Casper på mail: casper@roldskovgolf.dk eller på tlf 41 10 45 34

Vel mødt til et par spændende dage på Drivingrangen 

 

Der åbnes igen for Buggy udlejning

Fra dags dato, vil det igen være muligt at leje buggy i Rold Skov Golfklub. Af hensyn til Corona smitte vil der dog ikke være mulighed for at hente nøglerne som selvbetjening i proboxen, og det vil heller ikke være muligt at reservere en buggy i golfbox. Buggy skal lejes via proshoppen, og nøglerne skal derfor hentes i shoppens åbningstider. Du kan sagtens reservere en buggy, men dette skal gøres via shoppen, hvor du så kan få at vide om der er flere ledige buggys den pågældende dag.

 

Fortsat god sæson til jer alle :)

 

 

 

Nyhedsbrev 17/4-2020

 

 

 

Åbning af træningsfaciliteter

 

Kære medlemmer

 

Et nyt kapitel i golfsæsonen 2020 skal nu til at skrives, og vi har med DGU´s seneste anbefalinger fået mulighed for at genåbne klubbens træningsfaciliteter. Det betyder, at vi pr. dags dato åbner klubbens drivingrange, indspilsområde og puttinggreen. Diverse regler omkring Corona er stadig gældende, og det er derfor vigtigt at du til enhver tid fortsat holder minimum 2 meters afstand til alle andre i golfklubben. Der må på intet tidspunkt være samlet mere end 10 personer på et sted, hvilket også betyder, at der max må være 10 personer på drivingrangen ad gangen inkl. klubbens træner. Vi har fjernet hver anden bold bakke, hvilket betyder at der nu kun er 10 pladser på rangen. Hvis alle pladser er optaget, bedes du vente udenfor drivingrangens område, indtil der bliver en plads ledig. Vi henstiller til at man ikke bruger drivinrangen mere end 20 minutter ad gangen medmindre du er ved at modtage træning, så flest mulige kan benytte sig af drivingrangen uden at skulle vente. HUSK! At spritte dine hænder af efter berøring af ting, som andre kan have haft kontakt med, f.eks. spande, boldkasse, bolde m.m.

 

På indspilsgreen og putting green er det kun tilladt at benytte egne bolde ind til videre… Vi beder jer respekterer dette og IKKE medbringe bolde fra drivingrange til short game området.

 

 

 

Tilbud på træning

 

TRÆNING for kun 50kr!! 🏌‍♂😎

 

Vores nye Pro Lars Michael startet op for træning igen i morgen (Lørdag d 18/4)

 

Det fejrer vi med nogke billige intro lektioner til alle der booker lektioner fra idag frem til fredag d. 24/4. Man kan booke 20 minutters træning for kun 50kr! Man må også gerne booke 40 minutter, hvis man har brug for lidt ekstra :)

 

Du kan booke lektionerne på golfbox under træning eller kigge ind i shoppen! 🏌‍♂️

 

Lektionerne betales i shoppen før eller efter lektionen 😊

 

Ønsker man at købe yderligere lektioner hos Lars Michael, så har han tilbud på 5 turskort til 800kr eller et 10 turskort til 1500kr.

 

Træningen vil foregå på 2 meters afstand, så de fornødne forholdsregler overholdes ifht Corona... 

 

 

 

Spil til vinterflag ved frost

 

Vi har været lidt for optimistiske omkring temperaturen om morgen i forårs Danmark, og har derfor et par gange oplevet frost fra morgenstunden efter vi har taget vinterflagene ind. Vi har derfor besluttet at sætte vinterflagene ud resten af april måned. 

 

Hvis du oplever at der er rimfrost på banen er det derfor vigtigt at du spiller til vinterflag ind til du er helt sikker på at frosten er væk fra greens. 

 

 

 

HUSK AT RYDDE OP EFTER JER SELV!   

 

Skraldespandene på banen er fortsat lukkede hvilket betyder, at vi allesammen selv skal tage vores skrald fra runden med hjem fra banen. Vi er desværre begyndt at opleve, dette ikke bliver overholdt, og at pladsen ved siden af skraldespandene bliver brugt til at aflægge dåser, flasker, papir m.m.

 

Vi håber at i alle vil respektere vores påbud om at tage sit skrald med hjem, så vores personale ikke skal stå med byrden. Vi beder jer også huske at medbringe brækkede tee´s, så disse ikke ligger på teestederne og kan genere klippemaskinerne.

 

 

 

Vi glæder os til at se jer alle herude i de kommende uger :-) 

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

 

Nyhedsbrev 27/3-2020

 

 

 

Corona Virus Opdate

 

I går eftermiddags udkom Dansk Golf Union med en opdateret melding omkring banelukninger i forbindelse med Covid 19 virussen. Budskabet var, at DGU fastholder, at banerne bør være lukkede indtil vi kan få en klar indikation fra myndighederne på det modsatte. Regeringen er i øjeblikket ved at hastebehandle et lovforslag omkring muligheden for lukning af udendørs sportsfaciliteter, herunder blandt andet golfbaner. Ind til denne lov er færdigbehandlet, og vi ved, om den eventuelt vil blive taget i brug, er det Dansk Golf Unions anbefaling at golfbanerne holdes lukkede. Du kan læse DGU´s meddelelse fra i går via dette link.

 

På baggrund af denne udmelding afholdt Rold Skov Golfklub´s bestyrelse i går kl. 17.30 et ekstraordinært bestyrelsesmøde.

 

Bestyrelsen i Rold Skov Golfklub kom til den konklusion, at klubben på nuværende tidspunkt vil støtte op om den samlede indsats mod smittespredning og dermed fortsat opfordre sine medlemmer til at blive hjemme, indtil anbefalingerne ændre sig fra bl.a. DIF & Dansk Golf Union.

 

Banestatus

 

Mens vi ikke kan spille golf, pågår arbejdet på vores dejlige golfbane naturligvis fortsat. Vores dygtige greenkeeperteam, er i øjeblikket ved at forberede golfbanen, så den kan stå skarpt, når det igen bliver muligt at spille golf.

 

I denne uge er alle fairways blevet klippet for første gang, greens er blevet topdresset og efter sået, og hullerne 13, 14 og 15 er nu også tørret så meget op, at de kan plejes af klubben klippe materiel. Vi vil derfor kunne åbne alle 18 huller op for spil, så snart vi kan komme i gang. 

 

I den kommende uge vil arbejdet med at lægge dræn på nogle af de udsatte steder, herunder hul 7 blive igangsat. Dette skulle gerne betyde, at den midlertidige sø, som i øjeblikket fylder en stor del af hullet skulle kunne forsvinde permanent.   

 

Åbningsmatchen Aflyses

 

Som en naturlig konsekvens af lukningen af banen er også den traditionelle åbningsmatch, der skulle være spillet den 29. marts 2020 aflyst. Vi håber at de mere end 60 tilmeldte vil tilmelde sig årets første match, der spilles så snart, det lader sig gøre at samles i større grupper, som jo desværre på grund af pandemien i øjeblikket er udelukket.

 

 

 

Bestyrelsesmøde kalender 2020-2021

 

Du kan se datoerne for de ordinære bestyrelsesmøder i Rold Skov Golfklub via dette link.

 

Udover de ordinære bestyrelsesmøder afholder bestyrelsen i øjeblikket jævnligt telefonmøder, hvor de nøje drøfter udviklingen omkring Covid 19, banelunkningen, klubbens økonomi med mere, så de hele tiden kan være på forkant af situationen. 

 

Ekstraordinær Generalforsamling 6/5-2020

 

I sidste uge blev der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling. I den forbindelse blev der skrevet mandag d. 6/5. Dette var en fejl. Generalforsamlingen ligger naturligvis ONSDAG d. 6/5 2020. 

 

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen via dette link.

 

 

 

Ha en dejlig weekend!

 

 

 

Med venlig hilsen

 

Team Rold Skov Golfklub

 

 

Nyhedsbrev 11/3-2020

 

Coronavirus

Som I alle nok ved er Danmark i fuld gang med at forsøge inddæmning af den meget omtalte Coronavirus. Fra golfklubbens side holder vi et skarpt øje med situationen, og følger naturligvis myndighedernes anvisninger. Indtil videre vil vi fra klubbens side ikke lave specielle foranstaltninger, og alle planlagte arrangementer vil i udgangspunktet køre som planlagt. Vi lover straks at informere jer alle, hvis tingene ændrer sig. Vi håber at medlemmer, som har rejst til eller fra de røde områder i Europa eller, som måtte være i karantæne eller have mistanke om smittefare holder sig væk fra golfklubben i henhold til myndighedernes anbefalinger. Vi opfordrer til god håndhygiejne i klubben, og har derfor også købt en ny hånddispenser til desinficerings sprit, som står ved indgangen til hul 19.

VI ÅBNER GREENS i weekenden!

Den seneste uge, har budt på lidt mindre regn, og lidt mere sol, end vi har set længe. Vores greenkeeper team mener derfor, at det nu er ved at være tid til at genåbne vores greens. Hvis alt går som vi håber præparerer greenkeeperne banen fredag, så vi allerede fredag eftermiddag vil kunne åbne banen med nyklippede sommergreens. Følg med på facebook eller på klubbens hjemmeside under banestatus, hvor vi vil lægge et opslag ind så snart greens er åbne for spil. HUSK, at der fortsat er vognforbud, og at hvis der er frost på banen skal der fortsat spilles til vintergreens.

Frivillige til kaninmatch

Vi har heldigvis RIGTIG stor efterspørgsel på vores nye Golf eller Gratis begynderhold, hvilket betyder, at vi får brug for flere frivillige “kanin” hjælpere end nogensinde før. Hver tirsdag i sæsonen vil der blive afholdt kaninmatch på den store bane, med Gunstart kl. 18 til 6-9 huller. Din opgave bliver at guide de nye golfere rundt på banen, og give dem gode råd om spillet og hjælpe dem med regler og etikette. Du spiller selv din egen bold mens du hjælper kaninerne, så det er også en god mulighed for at få luftet køllerne en ekstra gang i løbet af ugen. Man behøver ikke deltage hver tirsdag for at kunne være hjælper. Ønsker du at hjælpe til med at give vores nye medlemmer den bedst tænkelige start på deres golf karriere, kan du skrive til begynder udvalgets formand Per Kærager på mail: per@rvaalborg.dk eller på tlf. 22 59 47 33

Frivillige i hul 19

Vores dejlige Golf Cafe hul 19 er snart klar til at åbne dørene for medlemmer og gæster. Igen i år vil vi Pigerne rigtig gerne have hjælp fra klubbens søde frivillige til løsning af forskellige opgaver i hul 19. Det kan være opgaver, som f.eks. at stå i baren og tage imod betaling, mens pigerne laver mad, at hjælpe med borddækning, servering, afrydning og opvask. Opgaverne er mange, og du kan hjælpe i præcis det omfang du måtte ønske, hvad end det er en fast aftale hver uge, eller en enkelt eller 2 vagter hen over sæsonen. Ønsker du at vide mere, eller at tilmelde dig som hjælper, kan du kontakte Cathrine på mail: hul19@roldskovgolf.dk , på tlf 28912519 eller fange hende i klubben en af dagene. 

NYE BEGYNDERHOLD STARTER d. 28/3

Kære medlemmer

Vi har nu de næsten 30 personer tilmeldt vores nye GOLF ELLER GRATIS forløb! Skynd jer at tage fat i jeres venner og bekendte og få dem tilmeldt Golf eller Gratis, som allerede starter d. 28/3! I kan læse mere om indholdet i Golf eller Gratis, og hvordan dine venner tilmelder sig via dette link

Kunne du tænke dig at forære en ven, et familiemedlem eller en kollega et gavekort på et 3 måneders prøvemedlemskab i Rold Skov Golfklub? Så har du muligheden her! Du kan selv printe alle de gavekort du måtte ønske, og forære vores nye prøvemedlemskab, til alle dem du kender, og som du gerne vil give en gave for livet! Du kan printe gavekortet på dette link. GAVEKORT 

ÅBNINGSMATCH!

Om knap 3 uger går det løs med årets første klubturnering i Rold Skov Golfklub. D. 29/3 afholder vi nemlig årets åbningsmatch, som igen i år er sponseret af Jutlander Bank. Inden matchen vil der traditionen tro blive afholdt standerhejsning i gården ved klubhuset, for at markere sæsonens begyndelse… Åbningsmatchen er typisk helt udsolgt, så det er med at tilmelde sig i en fart, så man kan sikre sig en plads i turneringen. Du kan tilmelde dig åbningsmatchen i golfbox via dette link. 

ALEX CUP 2020

Tilmeldingen til årets Alex Cup er nu åben. Alex Cup er en gennemgående hulspils turnering, som medlemmer over 18 år kan tilmelde sig. Der er plads til 48 spillere i feltet, så det er med at være hurtig for at sikre sig sin plads.  Du kan tilmelde dig Alex Cup via dette link. 

 

Vi glæder os til at se jer alle i golfklubben inden længe

 

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

 

Nyhedsbrev 29/2-2020

 

Generalforsamling på Comwell Rebild bakker d. 5/3 

HUSK! at vi afholder generalforsamling på Comwell Rebild Bakker på torsdag d. 5/3 kl. 19. Rold Skov Golfklub vil ved generalforsamlingen være vært ved en kop kaffe og lidt kage, og det er derfor vigtigt, at du tilmelder dig årets generalforsamling, hvis du ønsker at deltage. Tilmelding kan ske i golfbox via dette link.

Regionsgolf 2020

Kære medlemmer

En ny golfsæson står for døren, og igen i år har Rold Skov Golfklub tilmeldt hele 6 hold i den landsdækkende hulspilsturnering, Regionsgolf Danmark. Disse Regionsgolf hold er et tilbud til jer medlemmer om at komme med på nogle hyggelige sociale hold, og sammen med jeres holdkammerater konkurrere mod andre klubber. Vi har tilmeldt 3 seniorhold (A, B og C-rækken) samt 2 veteranhold (A + C) og 1 superveteran hold (B). Du tilmelder dig et Regionsgolf hold ved at tage fat i holdets kaptajn og sige, at du gerne vil spille med på holdet. Du kan læse mere om vores hold, og se hvilket hold du passer på ift. alder og handicap ved at følge dette Link 

NYE BEGYNDERHOLD STARTER d. 28/3

Kære medlemmer

Vi har allerede nu de første 2 begynderhold helt og aldeles udsolgt til vores nye Golf eller GRATIS forløb! Men heldigvis, laver vi bare nogle flere!! I kan læse om vores nye begynderhold, og om tilmelding i de kommende afsnit i dette nyhedsbrev.

GOLF ELLER GRATIS!

Kære medlem

Vi har i Rold Skov Golfklub besluttet, at lancere en helt ny måde, at tænke opstart med golf. Vores nye prøvemedlemskab hedder “Golf eller GRATIS”, og vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede det gode budskab!

Du kan læse mere om indholdet i Golf eller Gratis, og hvordan dine venner tilmelder sig via dette link

GOLF ELLER GRATIS GAVEKORT!

Kunne du tænke dig at forære en ven, et familiemedlem eller en kollega et gavekort på et 3 måneders prøvemedlemskab i Rold Skov Golfklub? Så har du muligheden her! Du kan selv printe alle de gavekort du måtte ønske, og forære vores nye prøvemedlemskab, til alle dem du kender, og som du gerne vil give en gave for livet! Du kan printe gavekortet på dette link. GAVEKORT 

BANEN LIGE NU

Banen er nu igen åben for spil, men er fortsat MEGET våd. Vi har derfor måtte beslutte, at der indføres vognforbud, for ikke at slide unødigt på vores hårdt pressede bane. Vi spiller fortsat til vintergreens, og arbejder i øjeblikket på højtryk for at præparere vores greens, så de kan stå skarpt når golfsæsonen for alvor begynder.

ÅBNINGSMATCH!

Om præcis en måned går det løs med årets første klubturnering i Rold Skov Golfklub. D. 29/3 afholder vi nemlig årets åbningsmatch, som igen i år er sponseret af Jutlander Bank. Inden matchen vil der traditionen tro blive afholdt standerhejsning i gården ved klubhuset, for at markere sæsonens begyndelse… Åbningsmatchen er typisk helt udsolgt, så det er med at tilmelde sig i en fart, så man kan sikre sig en plads i turneringen. Du kan tilmelde dig åbningsmatchen i golfbox via dette link. 

 

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub

 

Nyhedsbrev 14/2-2020

 

GOLF ELLER GRATIS!

Kære medlem

Vi har i Rold Skov Golfklub besluttet at lancere en helt ny måde, at tænke opstart med golf. Vores nye prøvemedlemskab hedder “Golf eller GRATIS”, og vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede det gode budskab!

Du kan læse mere om indholdet i Golf eller Gratis, og hvordan dine venner tilmelder sig via dette link

GOLF ELLER GRATIS GAVEKORT!

Kunne du tænke dig at forære en ven, et familiemedlem eller en kollega et gavekort på et 3 måneders prøvemedlemskab i Rold Skov Golfklub? Så har du muligheden her! Du kan selv printe alle de gavekort du måtte ønske, og forære vores nye prøvemedlemskab, til alle dem du kender, og som du gerne vil give en gave for livet! Du kan printe gavekortet på dette link. 

GAVEKORT 

MEDLEMSMØDE D. 5. FEBRUAR

Onsdag d. 5 februar blev klubbens årlige medlemsmøde afholdt på Comwell Rebild Bakker. Hele 180 medlemmer af klubben var mødt op, hvilket er et helt fantastisk antal målt i forhold til den samlede medlemsskare… TAK for det!

De 180 fremmødte kunne høre klubbens formand Henrik Brandt berette om et rigtig godt år i Rold Skov Golfklub. Et år med spændende nye tiltag, herunder nye træningsfaciliteter, ny proshop, nyt personale og Nordjyllands største tilgang af medlemmer blandt alle Nordjyske golfklubber. I forlængelse af det, kunne klubbens kasserer Lisa Kjær, berette om en sund økonomi og om investeringsplanerne for den kommende sæson.

I pausen blev der serveret kaffe og kage for de fremmødte, inden formand for klubbens begynderudvalg Per Kristensen indtog talerstolen og fortalte om et spændende nyt begynder koncept, som vil se dagens lys i Rold Skov Golfklub i 2020. Konceptet hedder GOLF ELLER GRATIS.

Klubbens nye træner Lars Michael Jacobsen blev også præsenteret på mødet, og fortalte lidt om sig selv, og at han glæder sig til at starte på jobbet d. 1. marts.

Du kan se præsentationen fra medlemsmødet ved at følge dette link.

AFTALE MED AALBORG GK

I forbindelse med afholdelsen af en Ecco Tour turnering i Aalborg golfklub i uge 32, har Rold Skov Golfklub tilbudt, at hjælpe Aalborgs medlemmer med at have en bane at spille golf på. Derfor vil alle fuldtidsmedlemmer af AAGK i uge 34 kunne spille gratis i Rold Skov Golfklub

I den forbindelse, har vi lavet en tilsvarende aftale for medlemmer af Rold Skov Golfklub, så alle fuldtidsmedlemmer af Rold Skov Golfklub I i uge 34 kan spille GRATIS i Aalborg Golfklub. Dette gælder både “private” runder og klubber i klubben, som jo med fordel ville kunne booke en udebanetur til Aalborg. Skal I spille, som en klub i klubben, skal I sørge for at booke i god tid, ved at kontakte AAGK´s administration. Ønsker I at booke tid, som enkelt personer, booker I præcis, som i plejer, hvor tiderne kan bookes op til 14 dage før.

Hvis I som klub i klubben tager til Aalborg i uge 34, må I meget gerne meddele det på kontoret, så vi kan tage højde for det i vores egen klub kalender. 

Nyt fra vores nye sponsor - KARIN`S FODTERAPI

Vi har fået nye sponsor på hul 14, hvilket giver en lækker ekstra gevinst på hullet, hvis du formår at slå det perfekte slag! 

Laver du HOLE IN ONE på hul 14, kvitterer Karin´s Fodterapi med en GRATIS forbehandling. 

Læs mere om Karin´s Fodterapi og om hvordan dine fødder får det bedre, via dette link.

Generalforsamling på Comwell Rebild bakker d. 5/3 

HUSK! At sætte kryds i kalenderen torsdag d. 5. marts, hvor Rold Skov Golfklub afholder generalforsamling. Den officielle indkaldelse kommer i starten af næste uge.

 

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub