Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Regionsgolf - Arkiv

 

 

09. august 2017

 

B-holdet er i 1/4 finalen
På Back Tee Course, Himmerland på en stormfuld mandag før sommerferien var B-holdet klar til 1/8 finalen. Det blev til en sejr på 7-4 over Skive GK.
 
Lars Kold-Hansen vinder 1/0
Dennis Dybdal Nielsen vinder 3/2
Ole Bols taber 7/6
Dorthe Stubberup Pedersen taber 1/0
Birte Hvid Benediktson & Bjarne Villadsen vinder 2/0
 
1/8 finalen skulle spilles på Aalborg GK og modstanderen var Aars GK. Der var lagt op til revanche, da netop Aars GK i sæson 2016 blev endestationen for B-holdet - allerede i den indledende pulje.
 
Rold Skov Golfklubs B-hold fik revance.  Aars GK blev slået med hele 10-1. 
Dog var matchen noget mere spændende end resultatet antyder, faktisk havde Aars GK mulighed for at vinde matchen samlet helt frem til hul 18. Men Britta deler hul 18 og Lars og Dennis begge vinder hul 18 og slutresultatet blev 10-1. Havde alle 3 i stedet tabt hul 18 var opgøret endt med sejr  på 6-5 til Aars GK. Men sådan gik det heldigvis ikke.
 
Lars Kold-Hansen vinder 1/0
Dennis Dybdal Nielsen vinder 1/0
Ole Bols vinder 7/5
Britta Hedegaard deler A/S
Birte Hvid Benediktson & Bjarne Villadsen vinder 6/4
 
 
Holdet spiller allerede mandag den 14. august mod Aabybro GK i 1/4 finalen. Matchen skal spilles på Dronninglund GK.

 

 

13. juni 2017

C holdet vandt sin sidste match med 9-2 og er der med puljevinder. C holdet skal derfor ligesom de andre senior - hold A og B spille 1/8 dels eller 1/16 dels finaler om regionsmesterskabet.

 

B holdets match mod Hvalpsund GK gav en sejr på 7-4:

Lars Kold-Hansen vinder 3/1
Dennis Dybdal Nielsen vinder 4/3
Ole Bols taber 7/5
Irene Stensgaard Jensen taber 6/4
Birte Hvid Benediktson & Bjarne Villadsen vinder 2/1

 

B holdet er dermed klar til 1/16 dels finalen som videre af puljen. Nu venter vi spændt på lodtrækningen til næste runde.

Godt gået til hele holdet, også dem som ikke var med i dag, men som har hjulpet undervejs.

 

Som allerede tidligere anført var A holdet sikker på puljesejr. Sidste match i puljen for regionshold A fra Rold skov foregik mandag den 12. juni i Ørnehøj hvor holdet inden matchen måtte se sig amputeret fra start, da en af damespillerne i sidste øjeblik fik forfald grundet en rygskade. Dette bevirkede at vi allerede inden vi slog ud, vidste at der kun var 9 point at spille om. Til trods for blæst af stormende karakter holdte Rold spillerne fokus på opgaven, selvom vi allerede inden sidste runde havde vundet gruppespillet. Holdet vinder 7-4 og er med 10 point klar til 1/8 finalen i august.

 

A- holdet er dermed også klar til 1/8 dels finalerne.

 

 

12. juni 2017 

I 2017 er der tilmeldt 7 hold til regionsgolf og 6. runde nærmer sig - det er mandag den 13. juni 2017.

 

A rækken har allerede vundet deres pulje, seneste og afgørende match gav sejr over Brønderslev på hjemmebane med 6-5, og dermed var A holdet klar som vinder af puljen.

 

B holdet spiller den 13. juni afgørende kamp mod Hvalpsund og kan med en sejr sikre sig puljesejren, på samme måde står C holdet over for en afgørende match mod Mariager Fjord på hjemmebane, en sejr giver også i C række puljesejr. 

 

Det skal blive spændende at følge alle tre seniorhold i den videre færd i årets regionsgolf.