Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Sponsorpræsentationer 2021 - JYSK PENSION

 

Kære medlemmer og gæster 🏌⛳😀

Vi er nu nået til vores næste sponsorpræsentation, og denne gang er det vores søde sponsor på hul 18 i vores GLFR app, JYSK PENSION, som vi gerne vil præsentere. 🤩

Jysk Pension er din samarbejdspartner indenfor alt, hvad der vedrører pension og sundhed. Vi hjælper små- og mellemstore virksomheder med at optimere deres firmapensionsordning, så den ikke blot er en usynlig opsparing, men derimod et personalegode, der kan benyttes allerede nu. Vi mener nemlig ikke kun, at pension er noget, der kommer til at ske engang ude i fremtiden. Vi giver også vores kunder råd til livet lige nu og her. Ved personlig rådgivning hjælper vi den enkelte til at træffe de rette valg, så pensionsopsparingen investeres optimalt og giver størst muligt afkast. Samtidig er vi eksperter indenfor både sundhedsforsikringer og forebyggelse, hvilket betyder, at vores kunder trygt kan stole på, at vi både hjælper, hvis de bliver syge eller kommer til skade, mens vi naturligvis også sidder klar med en hjælpende hånd, hvis de er på vej til at blive kede af det, deprimerede, stressede eller på anden måde har brug for nogen at tale med.

www.jyskpension.dk

Med fødderne solidt plantet i den jyske muld taler vi pension på et sprog, der er til at forstå. Med hovedkontor i Aalborg kører vores 25 personlige rådgivere ud og hjælper kunder på deres firmaadresser i hele landet. Har du endnu ikke haft besøg af os? Så giv et kald på 89934100, hvor vores pensionseksperter sidder klar til at hjælpe dig med at få en bedre fremtid.

En pensionsordning er langt fra blot en opsparing, der giver penge på kontoen, når man stopper med at arbejde. Som kunde i Jysk Pension får man en proaktiv personlig rådgiver, der hjælper med at behovsafdække og sammensætte den enkeltes pensionsløsning efter en skræddersyet og fordelagtig model. Som firmakunde kan man mixe og matche fra vores tilbudskatalog, der blandt andet indeholder mulighed for tandforsikring, erhvervsrejseforsikring, forebyggende helbredsundersøgelser, hjælp til vægttab og rygestop, behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller anden behandler og meget, meget mere. Kontakt Jysk Pension i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Rold Skov Golfklub vil gerne sige tusinde tak for støtten og samarbejdet... 🙏

En opfordring herfra til alle vores medlemmer... 😀

Husk at støtte golfklubbens sponsorer, de støtter os! 😀

God dag til jer alle

Med venlig hilsen

Team Rold Skov Golfklub