Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Sponsorpræsentationer 2021 - RUBIO MONOCOAT

 

Kære medlemmer og gæster 🏌⛳😀
Vi er nu nået til vores næste sponsorpræsentation, og denne gang er det vores nye sponsor RUBIO MONOCOAT, vi gerne vil præsenterer 🤩
Rubio Monocoat er leverandør af fantastiske oliebehandlingsmidler til alverdens træ. Ude i vores skønne Rold Skov Golfklub, har du måske bemærket de nybehandlede bænke, som står i den flotteste mahogni farve. Disse bænke er blevet plejet og behandlet med produkter fra Rubio Monocoat, og resultatet er fantastisk!

                   

Rubio Monocoat bliver repræsenterest af medlem af Rold Skov Golfklub, Jesper Frøkjær, som udover at have lagt et flot sponsorat i klubben, også har leveret plejemidlerne til alle banens bænke uden yderligere omkostninger.

Rubio Monocoat er den ultimative pioner indenfor miljørigtig træbehandling af høj kvalitet. Olieprogrammet er unikt, fordi det hverken indeholder opløsningsmidler eller vand. Systemet er yderst tidsbesparende, da det blot behøver én påføring. Den revolutionerende teknologi baseret på molekylær binding, resulterer i langtidsholdbare træoverflader og modsat de fleste andre olier, er Rubio Monocoat særdeles nem at arbejde med, da det ikke har problemer med overlapninger eller startmærker. Produkterne har usædvanlig høj rækkeevne og er dermed økonomisk interessante. Mulighederne er mange, fordi olierne er tilgængelige i mere end 40 standardfarver.

 

www.rubiomonocoat.com

www.facebook.com/RubioMonocoatDanmark

www.instagram.com/rubiomonocoatnordic

 

State-of-the-art technology! Rubio Monocoat tilbyder et komplet rengørings- og vedligeholdelses-program til alt træværk såvel inde som ude. Det vil sige alt fra behandling af trægulve, møbler og andet træ- interiør, til rengøring og vedligeholdelse af udendørs terrasser, møbler, facader, døre og vinduer. På grund af de mange fordele ved Rubio Monocoat, egner produkterne sig i særdeleshed godt til træ-entusiaster. Tiden til vedligeholdelse af hus og have mv. er knap – og træet skal holde til meget og helst længe, samtidig med at det skal se godt ud, uden at giftige kemikalier i øvrigt må skade vores indeklima.

Derfor er Rubio Monocoat også stolt over at være godkendt til behandling af børnelegetøj samt at være den første indenfor farve-lakindustrien til at opnå Eurofins Gold Label (Indoor Air Comfort).

Rubio Monocoat produceres i Belgien og er på blot 15 år etableret i mere end 80 lande verden over. Rubio Monocoat Nordic, der har hovedkontor i Støvring syd for Aalborg, varetager salg og service i Danmark og Sverige.

Rold Skov Golfklub vil gerne sige tusinde tak for støtten 🙏😀
En opfordring herfra til alle vores medlemmer... 😀
Husk at støtte golfklubbens sponsorer, de støtter os! 😀
God dag til jer alle
Med venlig hilsen
Team Rold Skov Golfklub