Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Juniorturneringer

 

 

I 2015 har vi haft vores juniorer rundt i en masse klubber og spille en række forskellige turneringer.

 

Vores junior-elitehold deltog i AON juniorholdturneringen, som er en huldspilsturnering for de ældste og dygtigste juniorgolfere. De vandt deres indledende pulje og kom dermed videre til kvartfinalerne, hvor det desværre blev til et nederlag til Randers golfklub efter en tæt match.

 

Forreste række: Jonathan, Emil, Oliver, Hjalte, Mikkel og Freja

Bagerste røkke: Daniel, Nicolai og Oliver

 

Næsten alle vores juniorer har på skift spillet med på de 2 distrikshold (9 hullers og 18 hullers). 9 hullers turneringen er for de yngste som netop har fået banetilladelse, mens 18 hullers turneringen er for juniorer der har under 36 i hcp.

 

Rold Skov Juniorerne har deltaget i alle de 5 turneringer i Distrikt 1 og klaret sig super flot! De har spillet i Volstrup, Sebber, Aabybro, Aalborg og ikke mindst på hjemmebanen i Rold, hvor vi d. 16/6 afholdt turnering for ikke mindre en 70 glade juniorbasser fra hele dirstrikt 1. Turneringen blev afholdt i frisk dansk sommervejr og med højt humør.

 

Fra venstre har vi: Oliver, Valdemar, Hjalte, Lucas, Clara og Marie i Volstrup

 

Vores bedste juniorer har også deltaget som spillere på vores 2 herre elitehold, hvor de har bidraget til en flot sæson. Nicolai Werner Jensen og har også deltaget i hel del juniorrangliste turneringer og har klaret sig flot med bl.a. en 2. Plads i Cobra/Puma Junior Open i Skanderborg. Det var i øvrigt også ham der endte med at blive klubmester i RSG i 2015. Flot spillet af den unge mand..!