Forside
LOG IN PÅ GOLFBOX:
Luk    

Velkommen til Rold Skov Golfklub - Vores klub

Rold Skov Golfklub tilbyder kvalitativ golfsport, hvor det sociale ude/fritidsliv kan nydes af medlemmer og gæster i en afslappet atmosfære.

 

Vores bane beskrives af gæster som et must for alle golfspillere. Banen ligger smukt placeret med Rebild Bakker og Rold Skov som nærmeste naboer. Banen byder på udfordringer og muligheder for golfspillere på alle niveauer.

 

Ny golfspiller?                                                           

Golf er en fantastisk dejlig sport i den frie natur og med et godt socialt samvær. Såfremt du overvejer, at begynde på golfsporten, tilbyder vi igennem sæsonen en række aktiviteter hvor du sammen med andre interesserede kan besøge klubben og høre om mulighederne for at komme i gang samt prøve kræfter med golfspillet. Hold øje med hjemmesiden og vores klubbens Facebook-side for nærmere information. Du er også til enhver tid velkommen til at komme forbi eller ring til vort kontor og høre nærmere samt få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Til alle nye golfspillere har Rold Skov Golfklub et fantastisk tilbud, som består af introduktion, undervisning og lån af golfudstyr i tremåneder - helt gratis. Læs mere om konceptet Golf eller Gratis

 

Hvorfor golf?

 

Golf og motion
Du ved sikkert allerede, at det både er dejligt og sundt at spille golf, men hvor sundt er det egentlig? Er det så sundt, at golfsporten måske kan være den afgørende faktor for, at eksempelvis folk med sukkersyge, kan forbedre deres livskvalitet, og gælder det også for andre patientgrupper?


Studier viser, at det tager ca. 4,5 time at gå 18 huller, og at det svarer til omkring 11 kilometers gang. En runde golf giver således en samlet forbrænding på omkring 2.000 kcal, og har desuden en god effekt på både hjerte, kredsløb og kolesterol.


Solen er en af ​​de bedste måder at opsuge D-vitamin på, et vitamin, som mange især i Danmark mangler i deres almindelige kost. Der er behov for D-vitamin, for en række grunde, da det kan øge energi niveauer, forbedre humøret, hjælper calcium absorption, og genererer cellevækst. Samlet set er det et vitamin, der bare gør os bedre tilpads.


Fordi golfspillere absorberer D-vitamin fra solen, forbedres deres generelle trivsel og hjælper dem med at sove bedre. Undersøgelser viser, at folk, der deltager i regelmæssig fysisk aktivitet og har en ordentlig ernæring, får en søvn med færre afbrydelser. En sund søvn hjælper en persons helbred på en række måder, og golf er en sport, der kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn.

 

Men hvorfor spille golf, og ikke bare gå sig en rask tur? Os der spiller golf kender godt svaret. Golf kan nemlig noget specielt. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, og netop den parameter er afgørende, når det eksempelvis drejer sig om at ændre livsstil og vaner. Det gøres nemlig bedst sammen med andre, og her kan golf tilbyde sin målgruppe noget, som få andre idrætsgrene kan.

 

Golf og vennerne
Golf giver muligheden for at møde nye mennesker med samme interesse og skaber stærke bånd og nye venskaber. Der er et åbent fælleskab i de mange klubber og det er nemt at falde i snak med folk på banen om de forskellige elementer af golfspillet. Du er også velkommen til at tag din ven, kollega eller dit familie medlem med til Golfens Dag, og kom også gerne som en hel gruppe.


Golf er en social sport, som kan spilles på tværs af køn, alder og niveau.
Det er golfens helt unikke handicapsystem, der giver golfspilleren et antal ekstra slag på banen afhængig af golfspillerens niveau, som gør det muligt, at alle kan spille mod og med alle. Du behøver derfor ikke lede efter en ligeværdig partner, du kan spille med. Du kan både tage din 10-årige søn og din mor på 65 med, og I vil alle få en god golfoplevelse og ophold i den smukke danske natur.