Praktiske oplysninger på banen

Banestatus:
• Der spilles med oplæg på fairways til 15. maj!

Lokalregler: Rold Skov Golfklubs bane

Følgende markeringer anvendes på banen:

Hvide pæle: Out of bounds
Hegnet i højre side Hul 13: Out of bounds
Den banenære kant af grusvejen i højre side Hul 18: Out of bounds
Røde pæle: Straf område
Røde pæle med grøn top: Straf område med spille forbud
Blå pæle eller spray: Areal under reparation
Blå pæle med grøn top: Areal under reparation med spilleforbud

 1. Drop bold på fairway ved bold Out of Bounds eller mistet
  Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end   hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.) Lokalreglen gælder ikke når bolden er i et strafområde, eller for den oprindelige bold hvis spilleren har spillet en provisorisk bold fra forrige sted.
 2. Alle røde og blå pæle samt afstandsmakeringer er ikke flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1. Lempelse må ikke tages efter Regel 16. 1b.
 3. ”Undtagelse 2 til Regel 11.1b gælder, undtagen at, når bolden, spillet fra green tilfældigt rammer:
  Spilleren
  Køllen, som spilleren bruger til slaget eller et dyr, defineret som en løs naturgenstand (dvs. orme, insekter og lignende dyr som let kan flyttes) tæller slaget og bolden skal spilles som den ligger.

Straf for overtrædelse af lokalregel: Den generel straf.

Ordensregel:

Ved spil af hul 7 og 13, henstiller vi til at tage flaget op ved spil på green. Dette henstiller vi til af sikkerhedsårsager, da hele greenen ikke er synlig ved indspil.

Flagplacering

Du kan hver dag se den aktuelle flagplacering på skiltet på starterhuset. Flagplaceringsark finder du ved greenfeeskranken i klubhuset.

Toiletforhold på banen

I Rold Skov Golfklub er vi så priviliegeret – her er specielt tænkt på damerne – at vi har toiletter efter hul 6, hul 9, hul 12, hul 15 og selvfølgelig efter hul 18.

Drikkevand på banen

Der er tænkt i detaljer, når det gælder frisk drikkevand på Rold Skov Golfklubs dejlige naturbane. Du kan nemlig få tanket din vandflaske op på følgende huller:

 • Mellem hul 6 og 7
 • Mellem hul 9 og 10
 • Ved 13. teested
 • Mellem hul 15 og 16
 • Efter 18. green