Sponsorer

Der findes mange muligheder for at blive sponsor i Rold Skov Golfklub. Vores sponsorater tager sit udgangspunkt i eksponering af dit firmanavn overfor klubbens medlemmer, gæster og samarbejdspartnere. Derudover er det vigtigt at du som sponsor føler at du får noget for dit sponsorat. Derfor bestræber vi os på, at et sponsorat i Rold Skov Golfklub, skal være mere end “bare” et sponsorat!

E-Magasinet “Vores Sponsorer”
Som sponsor i Rold Skov Golfklub kommer du automatisk med i vores onlinemagasin, som bliver sendt ud digitalt til hele klubbens medlemmer, bliver lagt på facebook og kan læses her på hjemmesiden.

Rold Skov Golfklub – Businessclub

I Rold Skov Golfklub fokuserer vi på at udvikle gode samarbejder til erhvervslivet og nu har du mulighed for at skabe nye relationer og udvide netværket i Rold Skov Golfklubs businessclub. Med golf som omdrejningspunkt vil der i løbet af sæsonen blive afholdt en række aktiviteter og netværksarrangementer, hvor det er muligt for dig og din virksomhed at skabe nye eller at pleje eksisterende relationer.

Er du interesseret i at høre mere?
Så kontakt os allerede idag på tlf. 98828300 eller på golfmanager@roldskovgolf.dk

Vores sponsorer 2022: