Fyraftensklubben - den åbne klub for alle

Onsdag, kl. 16.30 – 17.30 

Sæsonstart onsdag den 30. marts 2022, kl. 16:30

Fyraftensklubben er i ordets bogstaveligt forstand en klub i klubben for både herrer og damer, og hvor det sociale samvær er i højsædet efter “fyraften” selvom klubben selvfølgelig også er for ikke-arbejdsramte golfere J

Spilletiderne er bevidst udbudt sen-eftermiddage, og i år har vi en hel time om onsdagen, med mulighed for udvidelse, hvis vi skulle blive glædeligt overrasket over antal medlemmer af klubben.

Klubben er en åben uformel klub uden handicapbegrænsning hvor både rutinerede og begyndere er velkomne. Der lægges især stor vægt på at tage godt imod nye medlemmer, så disse altid føler sig velkomne i Rold Skov Golfklub.

Vi spiller gerne hyggerunder på 9 huller. Og hvis vejr og vind tillader det og der er stemning for det, går vi naturligvis 18 huller. Man møder blot op i god tid på første tee, og herefter deles vi op i hold hvor der tilstræbes at man går med forskellige fra gang til gang.

Der er også mulighed for at følge ”Fyraftensklubben” på Facebook og har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakt en af bestyrelsens medlemmer.

Medlemskab og kontingent:

For at være medlem af Fyraftensklubben, skal du være fyldt 18 år og være medlem af Rold Skov Golfklub.

Kontingent for hele sæsonen er kun 200,- kr. som dækker bl.a. præmier ved forskellige matcher samt konkurrencer henover hele sæsonen.

Indbetaling af kontingent skal ske på mobilepay nr. 8677UL til Christian Mark.

Husk dit fulde navn + DGU nr. i kommentarfeltet

Desuden vil vi gerne have en mail fra dig sendt til fyraftensklubben.rsg@gmail.com med navn DGU nr., handicap på indmeldingstidspunktet samt mailadresse så vi har mulighed for at give dig diverse information om matcher osv.

Hans Teilberg Jensen
Formand

Tlf.: 2249 2500
Mail:  hans.teilberg@gmail.com

Christian Mark
Kasserer

Tlf: 2175 5301
Mail: christian010763@gmail.com

Ole Hingelberg

Tlf. 2516 1487
Mail: hingelberg@waoomail.dk


Morten Schere Laursen
Mail: fyraftensklubben.rsg@gmail.com