Baneudvalget Oktober 2023

Information fra det nye baneudvalg, vi har afholdt første møde i baneudvalget her den. 3. okt. 2023.

Og vi har fået sat følgende hold, som vil arbejde sammen om, at højne vores ellers fine Golfbane til nye standarter.

Formand for baneudvalget er Ernst Secher Bohnstedt-Marcussen, som har været medlem af RSG siden foråret 2004 og er medlem af De Roldsomme og De Hanegale samt tidligere i en årrække medlem af baneudvalget. Arbejder til dagligt for Region Midtjylland som Informationssikkerhedskoordinator og bor i Hobro.

Golfmanager: Tom Nygaard

Chefgreenkeeper: Henrik Rask Thomsen

Peter Andersen, er medlem af baneudvalget som bindeled til bestyrelsen. Og Peter er ikke uvant med arbejdet i baneudvalget, og har stor erfaring fra arbejdet i RSG og fra andre klubber, omkring banedesign og plejeplaner.

John Frølund er medlem af baneudvalget, og vi trækker blandt andet på John store erfaring i forhold til Golf reglerne, og så yder John også et stort arbejde ude på banen – også i banegruppen.

Gunnar Mylius Pedersen er nyt medlem af baneudvalget og er også en del af banegruppen. Derudover er Gunnar jo som altid at finde, når der er projekter der skal løses i RSG.

Ruth Thomsen er nyt medlem af baneudvalget, og vi ser frem til også, at kan få hendes input til banedesign og andre ting som en ren mandlig udvalg nemt kunne overse. Ruth har været medlem siden 2009, og er også medlem af Birdies, og vil bidrage med –og modtager gerne – konstruktiv kritik.

Allan Brandt er også tiltrådt som nyt medlem af baneudvalget. Her har vi fået en singlehandicapspiller med og hans syn og erfaringer fra mange andre baner.

Med den brede sammensætning af baneudvalget håber vi, at vi er repræsentative for alle klubbens medlemmer.

Og hvad er det så at baneudvalget skal arbejde med:

  • Overordnet banens pleje, pasning og vedligeholdelse og udvikling.
  • Det er baneudvalget, der har ansvar for baneudviklingsplanen – den plan, der sætter en retning for den udvikling af bane vi ser for kluppen, det i respekt for den oprindelige banearkitekt, Henrik H. Jacobsen.
  • Og det er blandt andet ud fra baneudviklingsplanen, at det daglige arbejde prioriteres, sammen med plejeplanen for banen.
  • Baneplejeplanen er også et af de ansvarsområder, som baneudvalget beskæftiger sig med. Der er iværksat et arbejde med at få den nuværende plejeplan opdateret.

Der er andre projekter på arbejdsbordet, som baneudvalget også bliver store bidragsydere i, både med projektleder erfaring, og så vil alle bidrage med de erfaringer og kompetencer som vi samlet kan byde ind med.

Fra et nyt og talstærkt baneudvalg skal der lyde et stort ønske om, at vi sammen får banen til stå, så vi alle kan være stolte af den og glade for at spille den til glæde for alle medlemmer, glade Greenfee spillere og Golringens medlemmer.

 

Baneudvalget

Ernst Bohnstedt-Marcussen
Formand
Tlf.: 2540 1000
ernst.marcussen@esbm.dk

Gunnar Mylius Pedersen

Tlf.: 2266 0721

Gunnar@myliusp.dk

Allan Brandt

Tlf.: 2294 2494

allanbrandt2805@gmail.com

Peter Andersen
Bestyrelsesrepræsentant

Tlf.: 2286 4780

formanden@roldskovgolf.dk

John Frølund
Tlf.: 2282 1653
jm_frolund@hotmail.com

Ruth Thomsen

Tlf.: 2924 7606

thomsenruth@gmail.com