Eliteafdelingen

Rold Skov Golfklub har i 2021, 3 elitehold med i Danmarksturneringen.

Elitematcher afvikles i på aftalte datoer og scorekort afleveres uanset resultatet til træneren. Runder er tællende ved min 2 elitespillere der gennemfører runden fra hvid tee.

Brutto truppen for de 2 herrehold består i dag af ca. 17 spillere og der er flere på vej. Førsteholdet spiller i 4. division, 2.holdet spiller i kvalifikationsrækken.

Handicapmæssigt ligger spillerne fra 0 – 10, men også juniorspillere eller ungseniorer med højere handicap og talent for spillet bliver gerne inviteret indenfor i truppen for, at prøve kræfter med og lade sig inspirere af de bedste spillere.

Der er klare sportslige målsætninger for 2021 sæsonen og ønsker man at prøve kræfter med de etablerede spillere, der allerede er udtaget i brutto truppen, er man altid velkommen til at tage en snak med Lars Michael Jacobsen.

Udover de 2 “almindelige” elitehold har Rold Skov Golfklub et All Stars hold, der spiller i 5. division. Dette hold består primært af tidligere elitespillere, der stadig ønsker konkurrencemomentet. Dette hold er ikke en del af RSG elite budget, men regler for elitepolitik fra 2019 gælder også for RSG II (All Stars) dog kan disse ikke søge økonomisk tilskud.

Vi ser selvfølgelig gerne, at mange af klubbens medlemmer kommer og støtter os på hjemmebane – på forhånd tak.

Rold Skov Golfklub elitepolitik 2019

Sponsorer for junior- og eliteafdelingen