Banen/greenkeepere:

På Mandag den 6 maj klippes der rough. Det betyder at parkeringspladsen til højre før Hul1 er lukket. Det er den, fordi der skal køre store maskiner og lastbiler med afklippet græs.

 

Sure opstød:

Bevar den gode bane ved at lægge tørv på plads – husk at rette nedslagsmærker – brug pitchfork

Driving range bolde må kun benyttes på driving range

 

Hul19:

I weekenden d. 4 og 5 maj, kan der igen nydes brunch i Hul 19.

Vi har lidt lækkert på menuen som kan bestilles fra kl. 9.00-12.00

Brunch tallerken 120,- Fri kaffe & juice

Scrambled æg, bacon & tomatsalat Varmrøget laksmousse & urter Honning skinke & hjemmelavet tomatpesto Yoghurt med hjemmelavet müsli Ost, marmelade & frugt Sødt, rugbrød, brød og smør

Let morgenanretning 65,-

Scrambled æg, bacon & tomatsalat Fri kaffe & juice

Nybagt koldhævet bolle 40,-

Ost & marmelade Fri kaffe & juice

 

Vinsmagning & tapas i Rold Skov Golfklub.

Holder du af et godt glas vin og kunne tænke der at høre mere om vine, er dette arrangement helt sikkert noget for dig.

Fredag d. 24. maj afholder vi vinsmagning, med vin fra Meny Støvring og tapas anretninger fra Café Hul 19.

Program:

  1. 17.30 Ankomst og velkomst drink
  2. 18.00 Vinsmagning og løbende tapas
  3. ca. 20.30 Tak for i aften

Tilmeldingen skal ske følgende:

Send en mail til Hul19@roldskovgolf.dk og skriv hvor mange I ønsker at deltage + navne.

Prisen er 249,- pr. person og betaling sker ved ankomst i Hul 19.

 

Pro/træning

Stevens og Patricks kalender er åben i Proplanner

Rejser til efteråret med Steven Chad:

Det bliver en tur til det sydlige Spanien på Iberostar nær Cadiz eller en tur til Azorerne med golf og hvalsafari.

Hvis i har nogen spørgsmål skal i bare tage fat på mig på mail: pro@roldskovgolf.dk eller tlf. 4140 1553

I kan læse mere om turene her:

Træningstur – Hotel Marina Atlântico med Steven Chad (bravotours.dk)

Iberostar Royal Andalus med Steven Chad – green2green